WAT ELKE LEERKRACHT ZOU MOETEN WETEN In-TEAM met TIM SURMA

vzw onderwijzigersnetwerk presenteert

Tim Surma

leraar wiskunde, master (in opleiding) in Educational sciences

Update 6/06: Let op. De locatie is gewijzigd! Er is een businessmeeting gepland in de kantoren van Callant verzekeringen, waardoor wij jammer genoeg een andere locatie moesten zoeken. Via de mailing wordt je hiervan op de hoogte gebracht, onderaan deze pagina kan je de nieuwe locatie al ontdekken.

Een In-Teamsessie is een gezellige en up-close bijeenkomst met een onderwijsexpert. De authentieke locatie, het beperkt aantal deelnemers (max. 20) en de expertise van de gast van de avond, zorgt voor een intensief en leerrijk kennis- en netwerkmoment.

Tim Surma was dit jaar te gast als spreker op het Edushock Leerfestival. Dat zijn boodschap De wetenschap van het leren - wat werkt (niet) in het onderwijs (en waarom) velen aansprak, was duidelijk in de bezetting van de zaal. Stoelen werden aangevoerd, niet iedereen kon zitten en toch was het stil in de zaal. Met gevoel voor humor maar met de nodige ernst, gepassioneerd en vanuit eigen ervaring, spreekt Tim over kennis die eigenlijk elke leerkracht zou moeten hebben, iedereen die met onderwijs bezig is. Deze basisinzichten vormen de goedkoopste, efficiëntste én effectiefste hoekstenen voor het onderwijs van de toekomst, tot ver voorbij de 21ste eeuw.

Tim is al vele jaren leraar wiskunde. Hij past strategieën toe om bij zijn leerlingen een hoger leerrendement te halen. Strategieën die onderbouwd zijn door de cognitieve wetenschap. Geen wollige theorieën over leerstijlen of meervoudige intelligenties dus, nee, pure wetenschap, no-nonsense.

Speciaal voor vzw Onderwijzigersnetwerk komt Tim op 15 juni naar Brugge, waar je zijn inzichten hoort en met hem in gesprek kan gaan. In-teamsessies zijn initieel gericht op directies, maar iedereen die met leren leren (effectieve leerstrategieën) en effectieve instructietechnieken bezig is, kan veel opsteken van de expertise van Tim. Wat zou elke leraar moeten weten over het leren van zijn leerlingen? Tim Surma brengt nog collega-onderzoeker Kristel Vanhoyweghen mee. De gastspreker brengt zelf een gastspreker mee. Moet kunnen ;)

Om deel te nemen, vul je het formulier in dat je onderaan onder de knop INSCHRIJVEN kan vinden.

Je bent ingeschreven na het invullen van het formulier, het betalen van €35 en na het ontvangen van een bevestigingsmail van ons. Mocht je op voorhand nog vragen hebben, stel ze ons dan gerust via contact@edushock.be .

De sessie start stipt om 19u00, dus graag tijdig aanwezig, zodat we de locatie ook tijdig kunnen verlaten.

Let op: de locatie is gewijzigd! We vonden een tof zaaltje in het trendy Café Pistolet, Oude Kortrijkstraat 4, Assebroek. http://www.cafe-pistolet.be. Dat is op amper 9 minuten rijden van de originele locatie en langs en belangrijke invalsweg naar Brugge.

Tot dan! Groeten van vzw Onderwijzigersnetwerk

Credits:

Created with images by Pexels - "architecture art design"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.