Loading

Ruotsin kielioppia toiminnallisesti 19.-20.1.2018 Juteinikeskus, Hattula

Kieliopin ymmärtäminen ja syvällinen oppiminen eli se, että osaa soveltaa sitä kaikessa kielenkäytössä on oppijoille haastavaa. Kieliopin konkretisoiminen ja visualisoiminen auttaa suurta osaa oppijoista hahmottamaan kielen rakennetta ja esimerkiksi taivutuksia paremmin. Taktiilis-toiminnallinen kieliopin opetus perustuu siihen, että asioista tehdään konkreettisempia, asiat opitaan esimerkiksi käden liikkeen kautta.

Tule mukaan Digiopetus Syyrilän järjestämään koulutukseen 19.-20.1.2019 Hattulaan, Juteinin koululle. Lauantain (klo 9.30-16.30) ja sunnuntain (klo 9-16) aikana osallistujat perehtyvät laajasti ruotsin kieliopin konkretisoimiseen kouluttajan omassa työssään käyttämien taktiilisten harjoitusten pohjalta. Osallistujat myös laativat runsaat määrät omaan opetukseensa soveltuvia ruotsin kieliopin taktiilisia harjoituksia. Koulutus soveltuu kaikille eri koulutustasoille ja hyvin myös ruotsia opettaville erityisopettajille. Vaikka koulutuksen esimerkit ovatkin ruotsia, niitä on toki helppo käyttää soveltuvin osin muissakin kielissä eli tervetulleita ovat myös muiden kielten opettajat.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä

Parolan yhteiskoulun ja lukion ruotsin ja saksan lehtori

Koulutuspaikka

Koulutuspaikka Juteinikeskus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Hattulassa osoitteessa Opinkuja 2 13720 Parola. Pääset sinne autolla, kaukoliikenteen busseilla (vt 3 ramppi 27) tai paikallisjunalla (Asema: Parola). Mikäli saavut pikajunalla Hämeenlinnaan, pääset kätevimmin perille paikallisliikenteen bussilinjoilla 5 ja 10.

Koulutuspaikka merkitty nuolella, paikallisliikenteen bussipysäkit S-marketin kohdalla Kinnalantiellä.

Hinta: Koulutuksen hinta on 350 € (sisältää alv 67,74) ja kesto 15 t. Hinta sisältää koulutuksen eli valmiit, käytännössä testatut toteutusmallit, runsaan määrän materiaalia (myös paljon kouluttajan valmiiksi hankkimia tarvikkeita!), lounaan sekä iltapäiväkahvin/teen. Hinta ei sisällä matkoja eikä majoitusta. Osallistujalla on oltava mukana omat sakset, erilaisia tusseja, kyniä sekä liimaa ja teippiä. Lisäksi mukana on oltava oma kannettava tietokone, pelkällä tabletilla ei pärjää. Osallistujia kehotetaan keräämään myös itse materiaalia, jotta sitä varmasti on tarpeeksi kaikkien ideoiden toteutukseen.

Ilmoittautuminen: Ryhmän maksimikoko 30 henkilöä ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on 15 henkilöä. Ilmoittautuminen 20.12. mennessä tai niin kauan kuin ryhmässä on tilaa. Koulutuksen toteutumisesta ilmoitetaan ilmoittautumissivulla heti kun vähimmäismäärä on tullut täyteen.

Koulutusvahvistus: Kaikki koulutukseen pääsevät saavat sähköpostiinsa koulutusvahvistuksen viimeistään 21.12. Huom! Jos et ole saanut ilmoittautumisen yhteydessä välittömästi viestiä ilmoittautumisen vastaanottamisesta tai koulutusvahvistusta viimeistään 21.12., olethan yhteydessä!

Laskutus: Koulutuksen laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli koulutuksen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja), jota lähes kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli koulutuksen maksaa osallistuja, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä, joten ilmoitathan laskutusosoitteesi muutoksen viimeistään 22.12.

Peruutusehto: Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja on syystä tai toisesta estynyt tulemaan koulutukseen, hän voi osallistua Digiopetus Syyrilän vastaavaan koulutukseen myöhemmin tai hän on hän itse velvollinen järjestämään tilalleen toisen henkilön. Koulutukseen ei siis ole listaa varalla olevista. Laskutus siirtyy tilalle tulevalle henkilölle sitten, kun hän on jättänyt oman ilmoittautumisensa sähköpostilla osoitteeseen koulutus(@)kieltenopetus.fi

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.