Loading

PARK 1302 Residentie "Goedendag"

Sfeerbeelden

Ligging

Park 1302 is gelegen op de stadsrand van Kortrijk. Met zijn vlotte verbinding naar het centrum van Kortrijk, slechts 1,8 km, geniet u niet alleen van een vlotte verbinding met centrum Kortrijk, maar eveneens met de R8 en E17.

Oorsprong

Park 1302 werd opgetrokken op de oude Barco site te Kortrijk. De oude site maakte plaatse voor een nieuw buurtpark waar zowel jong als oud terecht kunnen en dit in het aanbod van woningen alsook appartementen. Daar de ontwikkelaars eveneens een groene site voorop stelden, werd veel plaats besteed aan open ruimtes en groen. Op die manier werd een groene long gecreƫerd binnenin dit project waar zowel kinderen als volwassenen tot rust komen.

Park 1302 biedt een thuis voor jong en oud, voor kleine en grote gezinnen, voor levensgenieters en natuurliefhebbers.

Eerste fase in beeld

Deze eerste fase werd reeds geruime tijd geleden afgewerkt. Op vandaag zijn alle appartementen in Residentie "Theodoor" alsook 90% van de woningen verkocht. In functie van dit grote succes werd meteen gestart met de opbouw van Residentie "Goedendag" om aan de grote vraag te blijven voldoen.

Residentie "Goedendag" in de kijker

Residentie "Goedendag" is een prachtige verwezenlijking binnenin de groene long op de site. Het gebouw beschikt over 1 bouwlaag minder dan Residentie "Theodoor" waardoor het perfect past binnenin het geheel. Residentie "Goedendag" bestaat uit 28 appartementen en dit verdeeld over 3 inkomhallen. . Voor de aankoop van een appartement beschikken wij over zowel 1 slaapkamer als 2 slaapkamers en dit met tuin of zonder.

Ook als investeerder konden wij hier terecht. Ons appartement werd na oplevering binnen de week verhuurd en dit met een mooi rendement.

Het "Park"

De blikvanger van het woonproject is ongetwijfeld het park! Een park aan je voordeur, waar je kan genieten, ontspannen en kinderen veilig kunnen spelen. Daarnaast worden tussen de woonunits groene zones aangelegd met bankjes om rustig te keuvelen met je buren. Geen hinder van doorgaand verkeer dus. Parkeren doe je in de ondergrondse parking zodat nog meer plaats vrijkomt voor groene ruimtes. In Park 1302 staat echt alles in het teken ven wonen en leven midden in het groen.

Duurzaam wonen

De groene filosofie trekken we in heel het woonproject door. Zo vind je niet alleen groen op de site maar ook in je woning of appartement. Park 1302 draagt het lage energielabel. Duurzaam materiaalgebruik, hoogrendementsbeglazing, slimme ventilatietechnieken (systeem D) en een condensatieketel garanderen een lagere energiefactuur. Daarnaast wordt er gezorgd voor een goede waterhuishouding waarbij al het regenwater van de site gebufferd wordt door een wadi.

Modelappartement

Wij genieten met volle teugen van ons appartement en de rust op de site. De perfecte begeleiding van Provimmo zorgde voor een vlotte en correcte aankoop zonder zorgen.

Maak vrijblijvend uw afspraak aan dit modelappartement via info@provimmo.be

Wat kost dergelijk appartement?

De prijzen voor deze appartementen starten vanaf 181.000,- euro exclusief kosten. Daar er nog registratierechten en btw bovenop komen maken wij graag een afspraak ter plaatse met u om dit in detail en volledig te bespreken.

Created By
Benoit Bertrand
Appreciate

Credits:

Provimmo

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.