Loading

There is a life outside Nina gramunt

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

Gaudir de la família i els amics. Divertir-me amb el meu marit i els meus fills, i viure de prop la seva gran afició: l’handbol. Partits amunt, torneigs avall...

En les estones “meves”, faig Zumba, nedo i llegeixo, bàsicament.

Festa Holi: Què divertit!

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

Egipte! Ja fa força anys d’això i em sento molt afortunada d’haver pogut gaudir de les seves meravelles. Roma em va captivar i em va deixar amb ganes de tornar-hi... molt recomanable per anar-hi en família!

Visitant tombes a la Vall dels Reis i les Reines

Una pel·lícula (o més):

No sóc gens cinèfila ni “seriòfila”, la veritat... La darrera pel·lícula que he vist ha estat “El guardián invisible” i està bé, però jo, personalment, crec que val força més la pena el llibre... ja m’acostuma a passar, això ;-)

Una sèrie (o més):

Com he dit, no sóc consumidora de sèries... la darrera que em va enganxar, i que ara tinc pendent tota la segona temporada, és “Nit i dia”, de TV3.

Un llibre (o més):

Uf! Molts!! Entre els clàssics em quedo amb “Cien años de soledad”, de Gabriel García Márquez (que, per cert, me l’he de tornar a llegir perquè tinc activa l’emoció i se m’està rovellant el record de la trama). En els darrers anys he descobert una escriptora, Eva García-Saez, que em va fascinar amb la bilogia de ficció “La saga de los longevos” y “Los hijos de Adán”... inquietant això dels telòmers i la longevitat sine die! Ara m’he topat amb una altra sèrie de llibres entorn la II Guerra Mundial des de la perspectiva civil britànica... “The girl with no name” i “The married girls”... (Diney Costeloe) que m’ha tingut absorta i ja espero el tercer!! I, un més: “La ley de los justos”, de Chufo Llorens, en el context de la Barcelona modernista i el xoc entre classes socials.

Una cita amb la qual t’identifiques:

Aquesta de Molière:

Les coses només tenen el valor que els hi donem

Un grup, cantant o estil musical:

M’agrada molt la música pop-rock d’entorn els 80... Dire Straits, Police, Supertramp, Bruce Springteen, Gloria Gaynor (el meu “himne”: “I will survive”), Eagle, Queen, Phil Collins...

Un record que no voldries oblidar:

Tants...! Un, que m’emociona molt només pensar-hi i que representa la plenitud de l’essència de la meva família és la celebració dels meus 18 anys que em van muntar els meus pares.

Un somni personal a realitzar:

El meu somni és aconseguir que els meus fills estiguin tan orgullosos de venir d’on venen com ho estic jo.

La platja i els sols... l'universal i els meus particulars!

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! La protagonista del proper número serà:

Meritxell Santos

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.