Ladies Night vrijdag 31 maart om 19.00 - 22.00 by Stichting Make Sense!

Op 31 maart aanstaande organiseren we weer een Make Sense! Ladies Night. De toegang is gratis maar voor behandelingen moet je wel betalen. Die opbrengsten komen volledig ten goede aan de bouwprojecten van Stichting Make Sense!

Dus verwen jezelf en steun een goed doel. Dat is win – win!

Meer weten over Stichting Make Sense! We vertellen je graag meer over het huisje voor de familie Simic in Doboj (Bosnië) dat we binnenkort gaan bouwen.

Tijdens de Make Sense! Ladies Night kun je o.a. genieten van de volgende schoonheid- en gezondheidsbehandelingen:

Een ander kapsel of alleen de puntjes?

Wil jij voor het weekend nog even je haar laten doen? Moeten de puntjes bijgeknipt worden, of wil jij je haar op laten steken? Tijdens deze Ladies Night stelt Danijela zich als kapster beschikbaar.

Danijela Jukic, zelf afkomstig uit Doboj (Bosnië), is zeer ervaren en is zelfs Nederlands kampioen Knippen & Verven geweest.

Meld je aan voor een knipbeurt of haarbehandeling van 20 minuten. Voor € 10,-

Pedicure behandeling

Last van vermoeide of pijnlijke voeten? Dan is het heerlijk om ze te verwennen met een pedicure behandeling. We staan er niet altijd bij stil maar onze voeten dragen ons hele gewicht. En we willen graag mooie schoenen aan maar die zijn niet altijd goed voor onze voeten. Kortom jouw voeten hebben veel te verduren.

Mini pedicure (20 min.) voor € 10,- | www.pedicurevleuten.nl

Thaise Yoga massage

Thaise Yogamassage is een traditionele massagetechniek uit Thailand. Door middel van strekkingen ontleend aan de Indiase yoga en drukpunten vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt het lichaam gemasseerd. Dit gebeurd op een zachte mat op de grond. Thaise Yogamassage is voor iedereen geschikt, vooral omdat het een preventieve behandeling kan zijn om veel klachten te voorkomen.

Deze massages worden, net als vorig jaar, gegeven door Arjan Meijer. Een half uur voor € 20,-

Microcirculatie

Een sessie met de microcirculatie-apparatuur met als thema "Even ontstressen". Dan kunnen mensen ervaren wat een verbeterde microcirculatie doet. Voor meer vitaliteit en energie, maar ook voor kneuzingen, blessures, pijn en stijfheid in lijf en ledematen.

Een sessie duurt 20 minuten en kost € 10,- Meer weten? Kijk op VivreBioresonantie.nl

Energiebehandeling

Wil jij je ook vitaal voelen, zonder allerlei pijntjes en andere ongemakken? Wil je graag de volgende stap zetten, maar kom je niet vooruit? Energiebehandelingen zorgen ervoor dat jij de regie over je eigen leven weer terugkrijgt, lekkerder in je vel gaat zitten en energieker wordt.

Meer weten? Kijk op www.newenergy4you.nl. Energiebehandeling kost € 15,- voor een half uur.

Reiki behandeling

Bij een Reiki behandeling wordt je in aangeklede toestand op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de Reiki-behandelaar doorgegeven. Een ontspannende en rustgevende ervaring.

Deze behandeling van 25 minuten wordt, net als vorig jaar, gegeven door Myra Verdouw en kost € 15,-

Medical taping

Medical Taping is een methode die steeds meer in opkomst is. Het is een therapeutische vorm van tapen die ervoor zorgt dat pijnsensaties van (lokale) zwellingen, spierklachten en blessures afnemen en het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam verstevigen. Het is een methode waarmee het behandeleffect enkele dagen voortduurt.

Meer weten? Kijk op voldaan-massagepraktijk.nl. De behandeling duurt 25 minuten en kost € 15,-

Holistic Pulse massage

Een holistic pulse behandeling is een zachte schudmassage, met een dekentje over je heen. Aan het eind wordt er afgesloten met stemvorken.

Een half uur lang voor maar € 20,-. Meer weten? Kijk op core-coaching.nl.

'Lekker in je vel'-sessie

Deze sessie ondersteunt vrouwen om vanuit eigen kracht in het leven te mogen, kunnen en durven staan. Het leukste is met zijn 2-en, dus 2 vriendinnen of moeder en dochter. Deze avond ontdekken vrouwen hun eigen schatten en ervaren dat ze sterk zijn om deze kracht om te zetten in acties. Deze acties zijn goed te gebruiken in 'verlammende situaties'. Door je mentale kracht te verbinden met je innerlijke kracht ben je in staat om dingen te doen die je nooit zou verwachten. Nieuwsgierig geworden, ervaar en aanschouw.

Deze sessie duurt 20 minuten en kost € 10,- Meer weten? Kijk op www.gelukvoorjekind.nl

Stoel- of tafelmassage

Stoelmassage of tafelmassage: Kom ook genieten en even heerlijk ontspannen. De stoelmassage wordt gegeven op een speciale massagestoel, door je kleding heen. De ontspanningsmassage op tafel wordt voor deze gelegenheid in principe ook door de kleding heen gegeven. Bij beide massages zal er met name aandacht zijn aandacht voor je rug, schouders, nek, hoofd en armen, en vooral waar jij behoefte aan hebt. Je bent van harte welkom.

Stoelmassage of tafelmassage, 25 minuten voor € 15,- Meer weten? Kijk op de Facebook-pagina van Praktijk Marjon Oostveen in Zeist.

Power sessie

Wil jij weten hoe je meer energie en rust krijgt? Schuif dan aan voor een verhelderende Power Sessie. In 20 minuten krijg je bruikbare inzichten zodat je meer grip krijgt op jouw energie en gevoel van rust. Daarnaast worden concreet een of twee punten genoemd waarmee je thuis praktisch en zeker verder kunt.

Een powersessie duurt 20 minuten en kost € 10,- Meer weten? Kijk op www.WenskePasman.nl.

Dus...... heb je zin in een gezellige avond op een mooie locatie? Kom dan met een vriendin, moeder, buurvrouw of gewoon alleen. En verwen jezelf. De opbrengst van de avond gebruiken we voor de aankoop van bouwmaterialen en meubels voor een arm gezin in Bosnië. Kun je niet komen maar wil je toch iets bijdragen? Ga dan naar onze site en doneer.

Dank voor je bijdrage, ook namens de familie Simic.
"Ik ben vorig jaar geweest met mijn moeder. Om haar te verrassen met een leuke avond samen. We hadden het goed naar ons zin en gingen heel ontspannen weer naar huis. Helemaal leuk dat we het ook nog eens voor een goed doel deden. " Mariska uit Vleuten

Het aanbod en de prijzen

 • Mini pedicure (20 min.), € 10,-
 • Thaise Yoga massage (30 min.), € 20,-
 • Reiki (25 min.), € 15,-
 • Microcirculatie (20 min.), € 10,-
 • Medical taping (25 min.), € 15,-
 • Stoelmassage (25 min.), € 15,-
 • Powersessie (20 min), € 10,-
 • Holistic pulse massage (30 min), € 20,-
 • 'Lekker in je vel'-sessie (20 min), € 10,-
 • Tafelmassage (25 min), € 15,-
 • Energiebehandeling (30 min.) € 15,-

Schrijf je snel in want de behandelingen worden ingedeeld op volgorde van aanmelding.

Paviljoen Waterwerken

Paviljoen Waterwerken, bezoekerscentrum van het sculpturenproject Waterwerken van de Utrechtse kunstenaar Ruud Kuijer. Het paviljoen is prachtig gelegen aan de havenmonding van Lage Weide met zowel zicht op de haven als op het Amsterdam-Rijnkanaal. Een inspirerende en dynamische omgeving door het drukke scheepvaartverkeer. Tegelijkertijd gaat er een grote rust uit van de plek in het weidse landschap. De zeven beelden van gewapend beton gaan op verschillende niveaus relaties aan met water, transport en industrie. De beelden zijn speciaal voor deze functionele omgeving gemaakt en contrasteren ermee. Het is het grootste beeldenproject in de openbare ruimte in Nederland.

Paviljoen Waterwerken | Isotopenweg 55 | 3542 AS Utrecht

Stichting Make Sense! | Samen bouwen aan een huisje in Bosnië | www.make-sense.eu
Created By
Esther van Halteren
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.