Prislista Bröllop 2017

Hjärtligt tack för att du var med och förgyllde vår speciella dag! Tack för trevligt sällskap och för alla underbara bilder!

-Caroline & Christer Almborg-

Caroline & Christer Almborg, Falkenberg Augusti 2016

Giftemål.

Allra varmaste grattis till er kärlek! Bilder säger mer än tusen ord, sägs det. Med stort lugn, mycket glädje och värme åtar jag mig äran att få berätta och föreviga er underbara dag med fokus på personligt och kvalité. Vill ni bli berörda och se äkta känslor på bild? Då är jag fotografen för er.

Tack för de vackra bilderna du tog på vår bröllopsdag! Nu när det har gått ett tag blir man helt varm om hjärtat när man tittar tillbaka på de vackra bilderna. Att du dessutom var glad och hade en skön personlighet gjorde allt mycket lättare för oss.

Planering.

Ni får gärna berätta för mig om hur långt ni kommit i planeringen för bröllopet och om ni har några önskemål om fotograferingen. Hur träffades ni? Har ni några barn? Är det ett litet och intimt bröllop med bara era allra närmaste eller ett stort all-in-bröllop med över 200 gäster? Ska ni hålla vigseln inne i en kyrka eller ute i det fria? Oavsett vad, så är det Er underbara dag. Jag är gärna där och förevigar den!

Linnea & Alexander Torp, Bredared Augusti 2016.
Frida tog våra bröllopsbilder på vår stora dag och vi är supernöjda! Hon är professionell, väldigt trevlig och lätt att prata med. Bilderna blev ursnygga också!

-Linnea & Alexander Torp-

Är jag då fotografen för er?

Faller min bildstil er i smaken? Då vill jag gärna lära känna er som par! Vad gör ni helst en ledig dag? Vad får era hjärtan att sjunga? Vad är det bästa mer er partner?Jag vill att ni ska ha en fantastisk dag ihop och vill bevara dessa minnen åt er. Genom att ge fotograferingen tid ger vi vandra trygghet vilket i sin tur skapar förutsättningar för det riktigt nära och sanna berättandet. Min ambition i stort är att fånga levande bilder av både de livfulla och de fridfulla händelserna. Kanske är inte allt tillrättalagt och perfekt, men det är genuint och innerligt. Det är ni. Det är vad som sker där och då. MINNEN skapas.

Vad ingår?

I alla paketlösningar ingår en träff/fika/ja-ni-förstår med fokus på er och den stora dagen. I paketen från 5 timmar ingår även en provfotografering. (Kan vara skönt att ha blivit fotograferade innan den stora dagen)

Bilderna levereras dels via ett personligt och lösenordsskyddat webbgalleri (enkelt att dela med sig av till familj och vänner), och dels på ett vackert USB-minne.

I de större paketen ingår även t.ex fotoalbum eller Fine Art print.

Ett avtal skrivs på av alla parter. I avtalet kan ni läsa hur lång tid efter bröllopet som ni får se urvalet och när leveransen sker, hur betalningen går till samt vad jag har för skyldigheter.

Bokningsavgift om 30% av det totala paketpriset tas alltid ut efter påskrivning av avtalet.

Paket och priser.

Porträtt.

Jag fotograferar i tre sammanhängande timmar. Det här paketet passar er som önskar en porträttsession samt bilder från vigseln och brudskål/gratulationer.

 • I paketet inkluderar det levererans om ca 50-100 stycken högupplösta & webbanpassade bilder på ett vackert USB minne.

PRIS: 7 900 kr

HALVDAG.

5 timmars paketet

Jag fotograferar i fem sammanhängande timmar. Det här paketet täcker i regel en stund av förberedelser, porträtt innan vigsel, själva vigseln, gratulationer och mingel.

 • Ca 200-300st bilder levererade digitalt i högupplöst format på ett vackert USB-minne.
 • En Fine-Art förstoring i A4 format.
 • Personligt webbalbum online som ni kan dela med nära & kära under 1 månad.

Pris: 13 995 kr

8 timmars paketet

Jag fotograferar i åtta sammanhängande timmar. Det här paketet täcker i regel förberedelser, porträtt innan vigsel, själva vigseln, en kortare session av porträtt efter vigseln samt brudskål, gratulationer och mingel.

 • Ca 400-450st bilder levererade digitalt i högupplöst format på ett vackert USB-minne.
 • Två Fine Art förstoringar i A4 format som ni själva väljer ut av era bilder.
 • Personligt webbalbum online som ni kan dela med nära & kära under 1 månad.
 • En liten fotobok på 20 sidor.

Pris: 18 995 kr

Heldag.

Hela dagen, hela storyn. Det här paketet täcker rubbet. Jag finns vid er sida och förevigar allt vad som händer från förmiddagens fix till kvällens fyrverkerier och er avfärd från festen. I regel innefattar paketet era respektive förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel, brudskål, ytterligare en porträttsession (förslagsvis i solnedgång), dukning och dekoration samt middag, tårta, dans och en del av festen.

 • ca 600-800st foton levererade i högupplöst format på ett vackert USB minne.
 • En linne ask med 15 st Fine Art foton.
 • En vacker fotobok med ca 30-35st bilder i som ni har valt ut.
 • Personligt webbalbum online som ni kan dela med nära & kära under 1 månad.

PRIs: 24 995 kr

När du ska boka fotograf, var ute i god tid! Det är inte ovanligt att brudpar bokar fotograf både ett och två år i förväg. Lördagarna är tidigt uppbokade, särskilt under högsäsongen (maj-september).

Villkor, URVAL OCH LEVERANS.

 • Alla priser angivna ovan är inklusive moms.
 • Reseersättning på 40 kr/mil tas ut.
 • När vi undertecknat avtal skickas faktura på bokningsavgift (30 % av paketets totala belopp). När den är betald har ni säkrat ert datum.
 • Senast fyra veckor efter er bröllopsdag får ni genom webbgalleriet Pixieset era bilder levererade.
 • Bilderna levereras högupplösta och som webbanpassade på USB-minne så snart resterande betalning är mottagen, dessa är fullt redigerade och klara för tryck och publicering på webben.
 • Jag använder mig inte av vattenstämplar, därför vid publicering i sociala medier ska alltid "Fotograf: Frida Lord Photography" anges och gärna länka till min hemsida. Vid publicering på Instagram använder ni er av taggen till mitt instagramkonto (Instagram: @fridalordphotography). Vid publicering på Facebook taggar ni min Facebook-sida Frida Lord Photography. Bilderna får absolut inte redigeras eller lägga på något filter.
 • Det är en helt annan känsla att se sina bilder på vackert papper. Jag är hjälper er gärna med beställningar av större printar eller Fine Art. Jag har goda kontakter med unika leverantörer som levererar hög kvalitet. Priser för printarna kan jag visa på förfrågan.
FRIDA@FRIDALORDPHOTOGRAPHY.SE - 070 - 442 37 48 WWW.FRIDALORDPHOTOGRAPHY.SE
Created By
Frida Lord
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.