Loading

ENTREPRENEURISTAS DAG OM PAKETERING, MARKNADSFÖRING, SOCIAL MEDIAS MÖJLIGHETER, LOKALA & GLOBALA KRAFT NÄR JUST DITT LIV OCKSÅ ÄR DIN VIKTIGASTE BUSINESS! Ett arrangemang AV ANNIKA WINHAGEN PRODUKTION I SAMARBETE MED Q-NÄTVERKET, FUTURA, MITTNÄTVERKET VENDELA & KLÖVER DAM

EN BRA START PÅ 2018!

DITT LIV ÄR DIN VIKTIGASTE BUSINESS!

Det är svårt att knäcka någon som aldrig ger upp! Författaren, föreläsaren, marknadsföraren och entreprenören Camilla Näslund inspirerar och delar med sig av sina erfarenheter om:

LIVSATTITYDER, LÖSNINGSFOKUS, PAKETERING, MARKNADSFÖRING OCH SOCIALA MEDIA

En spännande, utmanande dag med entreprenuristan Camilla Näslund. Denna dag med hennes insikter, kunskap och erfarenheter om livet som hennes viktigaste business. En dag om entreprenörskapets nya spelregler i det digitala landskapet, sociala media och kraften i att lyssna på sin inre röst och förverkliga sina drömmar. En dag om hur svårigheter egentligen är de fördolda möjligheterna till en entreprenörs absolut fulla potential och hur kris kan vara den absolut största och viktigaste utvecklingen för entrepreneuristans drömmar.

Detta blir en dag som vänder upp och ner på perspektiv som "return of investment" och nätverkande. Hon delar med sig av sina verktyg för att skapa produkter & business i sociala media och för att du inte skall jobba ihjäl dig mitt i din dröm och ditt entreprenörskap. Hon berättar hur man säljer när man sover genom passiva inkomster och om drivet som tillväxt i livskris och funktionsnedsättning. Hon ger vidare av sina viktigaste verktyg som hon fått, skapat och lärt sig.

En dag om paketering av produkter och tjänster som en nödvändighet i sociala media som den nya tidens skyltfönster.

VART & NÄR?

HOTELL HÖGA KUSTEN

Torsdagen den 18 Januari

KL. 08,30 - 17,00

Kontakta ditt nätverk för information om eventuella subventioneringar på kursavgiften!

BLOCK 1

Camilla inspirerar under två olika block denna dag och i det första blocket mellan kl 0830-1200 pratar Camilla om följande:

 • KRIS i bolaget eller livet - din allra största utvecklingspotential. Om attitydens stora betydelse för utveckling och hur negativ trend kan förändras.
 • EGO ELLER KÄRLEK I ENTREPRENÖRSKAPET - så drabbar och möjliggör det fallet eller lyftet i din business och för ditt företag!
 • Kreativt lösningsfokus, så hittar du verktygen du behöver i din kreativa utveckling.
 • Så tar du tag i överväldigande paralyserande känslor runt digitala verktyg, sociala media och teknikrädsla.
 • Självrannsakan som kraft, vägledning och en möjlighet för att bli en bättre entreprenör, bygga varumärket och bli en bättre version av dig själv.

BLOCK 2

En eftermiddag mellan kl 1300-1700 med kunskap för det digitala företagande med konkreta verktyg som sparar tid och ökar din lönsamhet.

 • Sociala media - så väljer du plattformar, använder dem bäst och så kan du och hinner allt i den snabba utvecklingstakten?
 • Skapande av innehåll och dokumentering som nyckeln i sociala media.
 • Social media som den lokala specifika annonseringen till rätt kund för dig och ditt bolag/organisation/förening.
 • Så får du ATTENTION i bruset - praktiska tips.
 • De bästa och helt ovärderliga verktygen för att spara tid online och dra mer kunder till ditt varumärke. Camilla ger dig sin ovärderliga lista och visar hur hon sålt sina böcker.
 • PASSIVA inkomster - en uppgradering av din business och arbetstidsförkortning.
 • PAKETERING - Problemlösning för kunden på högsta nivå!
 • Businessbyte med andra - strategi för tillväxt.
 • Sälj online när du sover med och utan webshop - så gör du och Camilla reder ut begreppen runt prissättning på onlineprodukter.

DET HÄR FÅR DU SOM DELTAR:

 • HELDAG MED FÖRELÄSNINGAR, INKLUSIVE LUNCH & 2 FIKA
 • CAMILLA NÄSLUNDS BOK HÅNGLA UPP SJÄLEN VÄRDE 249 KR
 • PDF PÅ CAMILLAS KEYNOTE MED SAMTLIGA LÄNKAR OCH DET HON REKOMMENDERAT UNDER DAGEN. SAMTLIGA VERKTYGSTIPS!
 • CAMILLAS EGET ONLINEMAGAZINE SOM INSPIRATION PÅ VAD DU KAN SKAPA ONLINE
 • ETT ÅRS GRATIS DISKUSSIONSKURS ONLINE OM PERSONLIG UTVECKLING SOM ENTREPRENEURISTA. DU ANMÄLER DIG OCH TVÅ VÄNNER/KOLLEGOR SOM EN DISKUSSIONSGRUPP & FÅR TILLGÅNG TILL GRATIS INSPIRATION OCH LIVESÄNDNINGAR EN GÅNG PER MÅNAD I ETT ÅR PÅ ÄMNET "DITT LIV ÄR DIN VIKTIGASTE BUSINESS". DU KOMMER ATT FÅ MÖJLIGHET ATT INGÅ I EN SLUTEN FACEBOOKGRUPP DÄR ALLT SKER OCH HÄR FÅR DU LIVESÄNDNINGAR, TEXTER OCH FILM SAMT LJUDKLIPP. (Värde 1295 kr och görs i cirkelform online och därav behöver du anmäla dig med personnummer för att detta skall vara gratis)
 • LJUDFIL PÅ FÖRELÄSNINGEN
 • INBJUDAN TILL ENTREPRENEURISTAS FACEBOOKGRUPP OCH KOMMANDE EVENT SAMT KURSER.

FLER BONUSAR ATT VÄNTA FÖR DIG SOM ANMÄLER DIG FÖRE 5/1 - 2018.

ANMÄLAN FÖRE 5/1 - 2018:

1895 kr + moms

ANMÄLAN EFTER 5/1 - 2018:

2695 kr + moms

Din plats bokar du via info@annikawinhagen.se och betalar din kursavgift via swish 0730-444145. När du swishat är din plats bokad. Du får en bekräftelse via mail när din betalning kommit in. Det går också bra att anmäla dig via mail och be om förskottsfaktura på kursavgiften. Det är först till kvarn som gäller och platserna är begränsade.

Vid bokning från ett företag, en förening eller en organisation av 10 platser får man 2 platser extra helt kostnadsfritt. Gruppbokning mailas också till Annika Winhagen på info@annikawinhagen.se som skickar en förskottsfaktura till dig.

SISTA ANMÄLNINGSDAG 10/1 - 2018

BONUS NR 1 VID ANMÄLAN FÖRE 5/1 - 2018

NYA BOKEN "HÅNGLA UPP SJÄLEN" INGÅR TILL ETT VÄRDE AV 249 KR

BONUS NR 2 VID ANMÄLAN FÖRE 5/1 - 2018

BUSINESSDAGEN BANDAS & DU FÅR TILLGÅNG TILL LJUDFILEN EFTERÅT MED CAMILLAS FÖRELÄSNING.

Camilla delar också med sig av hur hon fått hjälp av super entreprenören och sociala media gurun Gary Vaynerchuk i sin rehab efter hjärnskadan och hur hon till slut fick möta Gary och pitcha sin idé om en apphjärna för dementa och vidare samtal om det med honom.

ANMÄLAN:

SENAST 12 JANUARI 2018

FÖR TILLGÅNG TILL SAMTLIGA BONUSAR GÄLLER ANMÄLAN FÖRE 5/1 - 2018

VÄLKOMMEN TILL EN SPÄNNANDE ENTREPRENÖRSDAG!

Har du frågor, maila gärna till info@annikawinhagen.se

www.annikawinhagen.se

Credits:

Annika Winhagen

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.