Knjigice Molly Lolly Tina Zaletel

Pri podjetju Pinart razvijamo Blagovno znamko Molly Lolly, male igrive opice. V našem asortimanu so trenutno 2 knjigi in 2 pobarvanki z nalepkami, pripravljeni za prodajo.

Vsaka knjiga vsebuje simpatično, poučno zgodbico s srečnim koncem. Spremlja jo 'delovni zvezek' oz. pobarvanka s temami iz knjige, kjer otrok rešuje naloge, riše in barva, priloženih je tudi 80 nalepk. Čeprav sta knjiga in pobarvanka zamišljeni v paketni prodaji, pa sta primerni tudi za posamičen nakup.

Molly Lolly, opica ki si zaželi lizike

Poučna zgodbica o mali opici, ki si zaželi lizike. Potrudi se da liziko dobi... toda sladkarije ne nudijo samo užitka lahko tudi škodijo zobem. Kaj bo Molly Lolly naredila potem, ko bo liziko dobila?

Primerno za otroke 2-6 let. Pisano v prozi z malimi črkami in rimi z velikimi črkami, za prijetno učenje branja.

Trde platnice 25 x 25 cm. Tiskano v Sloveniji.

Delovna zvezka Riši in Reši z 80 nalepkami

Zabavno poučne igre, ki spodbujajo smisel za opazovanje, logično razmišljanje ter razvoj motoričnih spretnosti kot so pisanje, risanje in barvanje.

Molly Lolly in Blatna pošast

Kaj je tokrat ušpičila Molly in kdo je blatna pošast? Če si želiš odgovor na ti dve vprašanji, preberi knjigo in odkrij, kako se je Molly zabavala na pustnem karnevalu. Vedno vse teče kot po maslu, tokrat pa…

Primerno za otroke 2-6 let. Pisano v prozi z malimi črkami in rimi z velikimi črkami, za prijetno učenje branja.

Trde platnice 25 x 25 cm. Tiskano v Sloveniji.

Za otroke do 6 let starosti

Knjige so primerne za otroke od treh do šest let, živahne ilustracije pritegnejo tudi mlajše otroke. Knjige so napisane v rimah, napoved dogodkov je pisana z malimi črkami, sami dogodki pa z velikimi črkami, zato je primerna tudi za otroke, ki se učijo brati.

Maloprodajna cena knjig je 17.95€ in pobarvank 7€ (DDV vključen).

Izdelki so v celoti narejeni v Sloveniji po ustreznih standardih. Ob nakupu večjega števila knjig ali paketov knjig in pobarvank prejmete občutne količinske popuste.

Želimo ustvariti blagovno znamko

Ker razvijamo blagovno znamko Molly Lolly, bomo v bodoče imeli v ponudbi tudi druge izdelke na temo Molly Lolly, med drugim tudi mobillno aplikacijo za tablični računalnik in mobilni telefon.

Pinart, d.o.o. • Mladinska ulica 63, 1000 Ljubljana • TEL: +386 41 373730 • Email:tina@pinart.si • TRR: SI56 1010 0005 1359 749 • Matična št.: 6255965000 • ID št. za DDV: 26512025

Copyright to Tina Zaletel

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.