Loading

Jazzva Cerknica, 29. 11. 2019

Prvič sva jih srečala že pred leti. Takrat je bilo poletje in nastop je bil zunaj, prav posebno doživetje. Ostalo nama je v lepem spominu in prav zadovoljna sva bila, ko sva izvedela, da jih bo spet mogoče slišati.

Tokrat sem rekel, da jih bom poslušal in odšel na koncert brez fotoaparata. Pa me je vseeno premamilo. Uporabil sem mali fotoaparatek, ki ga nosim seboj kar v denarnici. Ni šlo čisto zlahka. Noben video mi ni uspel. Z zaslončkom malega fotoaparatka nisem hotel motiti ostalih obiskovalcev, tako sem ga med fotografiranjem zakril z roko. Hkrati sem nehote držal roko tudi čez mikrofon fotoaparata. Tudi fotografiranje mimo glav poslušalcev v vrstah pred mano, ni bilo enostavno, povrhu pa je bil sedež globoko pod odrom.

Hm, sami izgovori.

Tokrat sem se pripravil. Odločil sem se, da jih bom poslušal in odšel na koncert brez fotoaparata. Pa me je vseeno premamilo. Uporabil sem lahko samo mali fotoaparatek, ki ga nosim seboj kar v denarnici.

Ni šlo čisto zlahka. Razmere so bile daleč prezahtevne za zmogljivosti aparatka. Niti en video mi ni uspel. Z zaslončkom malega fotoaparatka nisem hotel motiti ostalih obiskovalcev, tako sem ga med fotografiranjem zakril z roko. Tako, na slepo, je tudi fotografiranje bolj približno. Tudi iskanje izreza mimo glav poslušalcev v vrstah pred mano, ni bilo enostavno, povrhu pa je bil sedež globoko pod odrom.

Created By
Milos Toni
Appreciate