Brugge Schoolreis

De Busreis

De Bus

Het was een lange busreis om naar Brugge te komen, maar we maakten het na ongeveer twee uuren.

De eertse activiteit die wij gedaan hebben was een rondvaart met een boot met de hele klas. We waren met een gids die ons Brugge getoond heeft. We hebben een oude ziekenhuis gezien, oude monumenten en andere gebouwen. We hebben ook geleerd dat het 46 bruggen zijn in Brugge.

Tot slot hebben we gegeten! Ik heb met Isabel, Giulia en Juliette drie pizzas gedeelt en een grote waterfles. De pizza was niet zo goed maar daarna hebben we een waffle gegeten. Mijn waffle was met melk chocolade en hagelslag. Dit is een foto van mijn waffle.

Chocolade

Na het eten, hebben we een beetje gelopen om aan de chocoladefabriek te komen. Daar hebben we melkchocolade en pure chocolade gebruikt om vormen te maken. Ik heb sterren, cirkels, mickey mouse en andere vormen gemaakt. Onze instructeur heeft ons laten zien hoe de mascotte van het bedrijf wordt gemaakt en het is heel goed geworden. Maar, hij is weer professioneel! Ik heb de chocolade met mijn familie verdeeld and he was heel lekker want de chocolade is good qualiteit.

Language challenge

De laatste activiteit die we gedaan hebben was een Language Challenge, Mr. Scherbijn heeft ons in groepjes gezet en hij heeft ons een papier geeft met vragen en challenges die we moeten doen. En deze zijn een paar van de foto’s:

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.