Loading

Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan syyskurssi 02.-03.11.2019 Juteinin koulu, Hattula

Tarvitsetko vinkkejä, miten voit hyödyntää digitaalisuutta, toiminnallisuutta ja pelillisyyttä omassa opetuksessasi? Mietitkö, miten saat toteutettua niiden avulla pedagogisesti toimivia opetuskokonaisuuksia?

Tule mukaan digitaalis-taktiilisen pedagogiikan syyskurssille 02.-03.11.2019 Juteinin koululle Hattulaan!

Kurssilla tutustutaan erilaisiin digitaalisiin ja toiminnallisiin ideoihin ja opetellaan rakentamaan omaan opetukseen pedagogisesti suunniteltuja kokonaisuuksia. Osallistujat saavat paljon käytännössä testattuja malleja ja toteuttavat koulutuspäivien aikana muutaman oman kokonaisuuden luoden niihin tarvittavat osat. Koulutus sopii kieltenopettajille asteesta riippumatta sekä luokanopettajille ja erityisopettajille myös esim. reaaliaineiden opetukseen.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017, FM Heini Syyrilä (Parolan yhteiskoulu ja lukio, Juteinin koulu)

Koulutuspaikka

Juteinikeskuksessa oleva Juteinin koulu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Hattulassa osoitteessa Opinkuja 2 13720 Parola. Pääset meille autolla, kaukoliikenteen busseilla (vt 3 ramppi 27) tai paikallisjunalla. Mikäli saavut pikajunalla Hämeenlinnaan, pääset kätevimmin perille paikallisliikenteen bussilinjoilla 5 ja 10. Koulun pihalla on runsaasti parkkitilaa.

Kurssimaksu on 320 € (sisältää arvonlisäveroa 58,06€) ja siihen kuuluu koulutus 16 t, kurssitodistus sekä molempina päivinä lounas ja iltapäiväkahvi. Majoitus ei kuulu hintaan. Majoittuminen on mahdollista Hämeenlinnassa sijaitsevissa hotelleissa.

Ilmoittautuminen 1.10.2019 mennessä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat saavat ilmoittautuessaan viestin ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Kun kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ti 1.10.2019 tai kurssille on tarpeeksi ilmoittautuneita, osallistujat saavat koulutusvahvistuksen sähköpostiinsa. Lasku kurssista lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskustusosoitteeseen. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 15.

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu ilmoittautuessaan maksamaan kurssimaksun 100%. Äkillisen esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Osallistuja etsii itse vaihtohenkilön esim. FB-ryhmissä ilmoittamalla. Kun vaihtohenkilö on ilmoittanut yhteys- ja laskutustietonsa paikka ja velvollisuus maksaa kurssimaksu siirtyy hänelle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.