Loading

GOOD ZIEN & BETER INZIEN DELIVERED BY SATON OPTIEK

Rijdt u regelmatig ’s avonds in het donker en heeft u dan last van de verblindende koplampen van tegenliggers? Ziet u kringen rondom de straatverlichting of ’s avond minder scherp dan overdag? Met de nieuwe Zeiss DriveSafe glazen heeft u daarvan veel minder of helemaal geen last. Tijdelijk met vaste klantvoordeel:

KOM LANGS VOOR EEN UITGEBREID ADVIES!

Zeiss DriveSafe glazen meten wij uitsluitend aan inclusief een gedegen oogonderzoek door een gediplomeerde en ervaren specialist. Dat is minder vanzelfsprekend dan u wellicht denkt want het beroep opticien is in Nederland niet beschermd en iedereen mag zich opticien noemen.

ONZE ERVAREN SPECIALISTEN

Goed zien & er beter uitzien

Tijdens zo’n oogonderzoek en natuurlijk afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen met u wat voor uw ogen de beste kijkoplossing is. Vraag naar de Virtual Reality demonstratie in de winkel en ervaar zelf het effect van Zeiss DriveSafe glazen.

ZONNEBRIL COLLECTIE 2017

DE OOGCHECK BRENGT DE OOGARTS DICHTERBIJ

EEN VRIJBLIJVEND CHECK IS ZO GEDAAN

WIJ HEBBEN EEN KLEURIJK ASSORTIMENT MET DIVERSE COATINGS EN GLASBEWERKINGEN

De mooiste collecties monturen en zonnebrillen, de best aangepaste contactlenzen en zeer vakbekwame adviseurs, opticiens en optometristen. Zo kunt u op ieder gewenst moment bij ons winkelen! Wij heten u graag van harte welkom in een van onze vestigingen of in onze webshop!

Bekijk het "Eyewear" Fall/Winter 2016/17 Collectie video

Created By
GPB Media
Appreciate

Credits:

Saton Optiek

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.