Mobile Matters Seminar 2017

Are you ready to make exponential change in your business workflow?

Registreer dan nu voor het event over mobility op 16 februari 2017!

Mobile Matters is een IT event gericht op mobility en digitale transformatie voor bedrijven en overheid.

Event: 16 februari 2017 | 13.30 uur Utrecht;

Locatie: Het seminar is in Mission 1 van Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht;

Een middag vol inspirerende presentaties en netwerk momenten;

Ruim 200 deelnemers in het ICT vakgebied.

Bedrijven en overheidsinstanties maken overal en steeds meer gebruik van digitale workflows en mobiele werkplekken. Door het juist verbinden van mensen, processen en systemen kunt u workflows transformeren naar een compleet digitale ervaring. Geautomatiseerde informatiestromen kunnen snel en veilig van het ene proces naar het volgende, waardoor de productiviteit van uw medewerkers stijgt tot wel 30% of meer!

De volgende stap is dat uw medewerkers hoogwaardig werk in minder tijd leveren door de hulp van de juiste apps en hun mobile device(s). Dit vraagt om een radicaal andere kijk op de totale IT infrastructuur. Bent u en uw organisatie klaar voor om een verhoogde vraag naar beveiliging, compliance, samenwerking en beschikbaarheid?

Om deze vraagstukken te adresseren nemen wij u mee in deze thema’s:

Mobile outlook 2020:

De belangrijkste voorspellingen die beslissingen rondom enterprise mobility in de komende 1-3 jaar beïnvloeden zullen worden besproken. Begeleiding zal worden gegeven voor senior IT-managers en leidinggevenden. Dit heeft oa. betrekking op het beheer, de gevolgen van hun mobiele werkplek, welke prioriteiten in IT-investeringen en implementatiestrategieën kan men waarnemen? (IDC / Gartner)

Hoe kunt u de snelheid van bedrijfsprocessen met digitale documentstromen verhogen? Door onder andere een leidraad voor veilige systemen toe te passen. Door mobiele applicaties te ontwikkelen die werknemers versterken. En digitale handtekeningen voor digitale documenten te faciliteren. Kortom, proces beheersing die uw bedrijf zal onderscheiden en toekomstbestendig zal maken.

De opkomst van Innovation Accelerators.

Met inbegrip van Internet of Things, cognitieve / AI, Augmented / Virtual Reality, 3D Printing, Robotica en Next-Gen Beveiliging.

Bent u klaar voor het nieuwe "Mobiele" kantoor?

De manier van werken is snel veranderd. Het mobile device die bedrijfsprocessen overneemt, nieuwe software, cloud-diensten en hardware die beschikbaar komen. Werkprocessen die creatiever en tussen meerdere mensen plaatsvindt. Leer in deze sessie hoe je alerter en schaalbaarder wordt en daarmee een onderscheidende factor zult blijven in uw bedrijf! Maak kennis met de nieuwste apparaten, mobiele oplossingen, apps en Windows 10-, en kostenbesparende mogelijkheden binnen uw huidige IT-omgeving.

Themagericht netwerkplein:

Mobile Solutions en Apps;

Veiligheid en Document Cloud;

Innovation corner;

IT-transformatie brainstorm

Are you ready for the new “Mobile” office?

Programma

  • 13:30 Inloop & Welkom (Dhr van de Wiele, dagvoorzitter)
  • 14:00 Mobile outlook 2020: De belangrijkste voorspellingen rondom enterprise mobility voor uw besluitvorming. (Dhr P. Schouten, HP)
  • 14:25 Bent u klaar voor het nieuwe 'Mobiele"kantoor?
  • Leer in deze sessie hoe je alerter en schaalbaarder wordt en daarmee een onderscheidende factor zult blijven in uw bedrijf!
  • (Mevr. Bennink Bolt, Nuon Solar team)
  • 14:45 Becoming 100% digital: Hoe kunt u de snelheid van bedrijfsprocessen met digitale documentstromen verhogen? (Dhr van Oosterhout, Adobe)
  • 15:10 Pauze
  • 15:30 De opkomst van Innovation Accelerators Internet of Things, cognitieve / AI, Augmented / Virtual Reality, 3D Printing, Robotica en Next gen Beveiliging. (Dhr. Van Hooijdonk, Trendwatcher & Futurist)
  • 16:15 Afsluiting & netwerken

Sprekers

Bart van de Wiele (Dagvoorzitter)

Bart spent the first 15 years of his career as a graphic designer and Adobe Certified Instructor specializing in Adobe’s Creative Cloud design products. He's a renowned speaker at conferences in Europe, Australia and the United States and has written many articles on Adobe's print and e-publishing solutions. Bart joined Adobe in 2015 as a Solution Consultant as part of the Southwest European team. In his role he helps align customer business goals with Adobe's media products by implementing solutions like Creative Cloud for Enterprise, Document Cloud and Adobe Stock. (@bartvdwiele)

Colin van Oosterhout, Principal Solutions Consultant Adobe

Colin van Oosterhout (42) heeft een lange historie in het werken met- en adviseren over Adobe producten. Van 1997 tot 2000 heeft hij bij de recherche in Rotterdam gewerkt aan het digitaliseren van strafdossiers voor behandeling bij het OM en ZM. Vanaf 2000 werkt hij in diverse rollen voor Adobe Systems Benelux. Momenteel als Principal Solution Consultant met verantwoordelijkheid voor de document cloud en creative cloud producten in Nederland. Colin is betrokken geweest bij de plaatsing van de ISO-standaarden PDF/A-1&2 en PDF 1.7 op de standaarden lijst van het Forum Standaardisatie. Van zijn hand verschenen vele artikelen over o.a. Cloud technologie en security in de bekende vakbladen.

Richard van Hooijdonk,trendwatcher en Futurist

Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Nieuwe technologie zal impact hebben op alles wat we doen. Inmiddels zijn de spraakmakende inspiratiesessies bezocht door ruim 300.000 mensen en werkt hij samen met RTL, BNR en is hij gastdocent aan verschillende universiteiten.

Pieter Schouten, Mobility Specialist, HP Inc.

Pieter Schouten is als Mobility Specialist commercieel verantwoordelijk voor HP’s zakelijke mobility portfolio. Als mede-grondlegger en evangelist van HP’s Mobile Workplace of the Future visie is Pieter altijd bezig met de laatste innovaties rondom werkplekoplossingen. Met een achtergrond in backend infrastructuur, mobile app development, mobile hardware, bedrijfswetenschappen en consultancy is hij goed in staat om de optimalisatie van bedrijfsprocessen te koppelen aan technologie.

Sarah Bennink Bolt, Marketing Manager Nuon Solar Team

Sarah Bennink Bolt is verantwoordelijk voor de marketing in het Nuon Solar Team. Ze is afkomstig uit Apeldoorn en studeert nu Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. In haar studie heeft zij veel te maken met ontwerpuitdagingen, maar tot nog toe heeft zij nog niet zo’n grote ontwerpuitdaging gehad als het ontwerp van Nuna9. Sarah wijkt niet uit voor problemen en houdt van aanpakken. Daarnaast zorgt ze voor veel gezelligheid en enthousiasme in het team. Haar ervaringen die zij heeft opgedaan in de vorige zonnerace in oktober in Zuid Afrika kan zij goed inzetten in de komende race in Australië. Naast haar interesse in duurzaam ontwerpen heeft Sarah een passie voor reizen en fotografie.

Sponsors

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.