En studsig återblick 2016

Januari

Jag fotograferar min syster på årets kallaste dag, får följa ett make-up-projekt på nära håll, och åker till MyDog och tittar på freestyle.

Februari

Fotografering på Brukshundklubben, jag hälsar på i Stockholm och hittar världens coolaste bebis och Midoris spegelbild. Och så hittar jag platsen jag vill flytta till, och tillbringar en vecka där.

Mars

Våren börjar titta fram! Hundar vårbadas, och jag skriver manus för fullt - snart ska det filmas för Moderskeppet!

April

Lammen kommer! Jag fotograferar för Malmö Hundhall, och filmar för fullt. Midori är värsta modellhunden! Vi träffar kompisar och hänger med fyr- och tvåbenta.

...och jag fotograferade mitt första bröllop!

Bröllop är svinkul! Vill du ha en bröllopsfotograf? Slå en kik hos mig och se om vi verkar matcha!

Maj

Jag fotograferar boudoir och lyfter fram skönheten hos tre olika kvinnor. Och så tar jag porträtt för Eslövs Sötaste hund och får testat min portabla ministudio. Jag börjar på allvar intressera mig för det här med att fånga känslor på bild.

Juni

Varmt och skönt! Midori modellar, jag fotograferar av skolans djur, och påbörjar ett projekt med barn och hund (som ska fortsätta under 2017). Jag börjar lära mig photoshop lite mer "på allvar".

Juli

Semester! Ales stenar, kryssning, Falsterbo Horse Show, och konfirmation. Tre bröllop! Och en liten Kelpa :)

Augusti

En jakthund hamnade framför kameran, himlen är vacker, och Jag får fotografera familj. Patricio fick sin Wendy, jag går kurs i Moment Design, och blir fast!

September

Jag påbörjar min utbildning inom Moment Design "på riktigt". Framför kameran har jag hästar, hundar, och lite tvåbeningar! Bilder för privat bruk och till hemsidor. Jag är lyckligt arbetande fotograf.

September

Flera familjer! Jag konstaterar att jag gillar barn, och barn verkar gilla mig. Jag hänger med de "coola grabbarna" och tar actionbilder till insta, och förbereder bilder för fotomässan i Stockholm.

November

Årets sista inbokade fotograferingar, och fotomässan. Så coolt att föreläsa på Moderskeppets scen!

December

Jag håller onlinekurs i hundfotografering - den första av flera planerade. Superkul! Julfirande, ledighet, och hoppsan! Jag fotograferar min första bebis! Ömsesidigt tycke uppstod.

2017

Kommer att bli riktigt häftigt. Awesome. Amazing tillochmed!

Tills dess: GOTT NYTT ÅR!

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.