Bröllopsinvestering Lev i nuet, minns för alltid

Jag kommer finnas där för att fånga er bröllopsdag. Från stunden du får på dig sminket, till kyssen i solnedgången och när alla dansar som om det inte vore en morgondag. Och självklart allt däremellan. Ni kommer få en full dokumentation om det viktigaste i världen.

Er bröllopsdag är början på framtiden tillsammans i ert nya äktenskap. En dag då ni firar er kärlek för varandra tillsammans med era nära och kära. Den dagen är en hyllning inför det liv som ni kommer vakna upp till nästa dag. Och tro mig. Ni vill inte missa något från den dagen. Jag har fyra olika paket och jag erbjuder både foto och film-paket. Jag träffar er gärna över en fika innan ni bestämmer om ni vill boka mig eller inte, så att ni får veta mer om hur jag jobbar och vad jag kan göra för er. Dessutom är det väldigt trevligt att fika :)

"Wow, wow, wow! Jag har inga ord. Videon är fantastisk. Du är otroligt duktig. Vi är överlyckliga!" - Decirée & Kristoffer / Destination wedding, Spanien, fusion film 2016

Your love story Part I - 8h fotografering

Lisa & Niklas - 2016 - Stockholm, Rosendahls trädgård

Pris 25.500SEK

Inkluderar: Konsultation inför bröllopsdagen, 1h porträttfotografering före bröllopet, fotografering under 8 sammanhängande timmar samt alla redigerade digitala filer högupplösta på usb-minne.

"Det kändes så bra att det var just du som var med oss under vår bröllopsdag. Du har med magisk hand fångat känslorna som vi hade" - Catharina & Håkan - Västerås, 2016

Your love story Part II - 12 timmars fotografering

Decirée & Kristoffer, Destination Wedding, Spanien/Zahora 2016

Pris 39.500SEK

Vid bröllopsuppdrag utomlands tillkommer boende- samt resekostnader.

Inkluderar: Konsultation innan bröllopsdagen, 1h fotografering innan bröllopsdagen, fotografering under 12 sammanhängande timmar på bröllopsdagen, samtliga redigerade bilder högupplösta på usb-minne samt ett fine-art album 20x20cm med 20 uppslag.

Your Love Story Part III 8h Film

Pris 32.000SEK

Inkluderar: Konsultation innan bröllopsdagen, dokumentering med film under 8 sammanhängande timmar på bröllopsdagen samt en färdig film med musik på minst 10 minuter som levereras på usb-minne.

"Vi är så glada att vi bestämde oss för att dokumentera delar av dagen på film och för att just du kunde vara med och hjälpa oss med detta. Tack för att du var så lyhörd och lugn under dagen och var där utan att märkas så mycket." - Maria & Craig, Bröllopsfilm, 2016 Dalarö, Stockholm

Your Love Story Part IV - 12h Fusion Film

Pris 55.500SEK

Inkluderar: Konsultation innan bröllopsdagen, 1h fotografering innan bröllopsdagen, 2 fotografer som dokumenterar med stillbilder och film under 12 sammanhängande timmar på bröllopsdagen. Samtliga redigerade bilder högupplösta på usb-minne, en fusion film som blandar stillbilder med filmklipp till en komplett film på minst 15 minuter med musik samt ett fine-art album 20x20cm med 20 uppslag.

Lev i nuet, minns för alltid.
Created By
Jennie Johansson
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.