Loading

Bröllopsinvestering Lev i nuet, minns för alltid

Jag kommer finnas där för att fånga er bröllopsdag. Från stunden du får på dig sminket, till kyssen i solnedgången och när alla dansar som om det inte vore en morgondag. Och självklart allt däremellan. Ni kommer få en full dokumentation om det viktigaste i världen.

Er bröllopsdag är början på framtiden tillsammans i ert nya äktenskap. En dag då ni firar er kärlek för varandra tillsammans med era nära och kära. Den dagen är en hyllning inför det liv som ni kommer vakna upp till nästa dag. Och tro mig. Ni vill inte missa något från den dagen. Jag har fyra olika paket och jag erbjuder både foto och film-paket. Jag träffar er gärna över en fika innan ni bestämmer om ni vill boka mig eller inte, så att ni får veta mer om hur jag jobbar och vad jag kan göra för er. Dessutom är det väldigt trevligt att fika :)

"Wow, wow, wow! Jag har inga ord. Du är otroligt duktig. Vi är överlyckliga!" - Decirée & Kristoffer / Destination wedding, Spanien, 2016

Your love story Part I - 5h fotografering

Dorion & Andreas - 2017 Sundsvall/Njurunda

Inkluderar: Konsultation inför bröllopsdagen, fotografering under 5 sammanhängande timmar samt alla redigerade digitala filer högupplösta på usb-minne.

Pris: 17.000SEK

Vid bröllopsuppdrag utomlands eller på annan ort än Stockholm tillkommer boende- samt resekostnader.

Your love story Part II - 8h fotografering

Lisa & Niklas - 2016 - Stockholm, Rosendahls trädgård

Pris 25.000SEK

Vid bröllopsuppdrag utomlands eller på annan ort än Stockholm tillkommer boende- samt resekostnader.

Inkluderar: Konsultation inför bröllopsdagen, 1h porträttfotografering före bröllopet, fotografering under 8 sammanhängande timmar samt alla redigerade digitala filer högupplösta på usb-minne.

"Det kändes så bra att det var just du som var med oss under vår bröllopsdag. Du har med magisk hand fångat känslorna som vi hade" - Catharina & Håkan - Västerås, 2016

Your love story Part III - 12 timmars fotografering

Decirée & Kristoffer, Destination Wedding, Spanien/Zahora 2016

Pris 35.000SEK

Vid bröllopsuppdrag utomlands eller på annan ort än Stockholm tillkommer boende- samt resekostnader.

Inkluderar: Konsultation innan bröllopsdagen, 1h fotografering innan bröllopsdagen, fotografering under 12 sammanhängande timmar på bröllopsdagen, samtliga redigerade bilder högupplösta på usb-minne samt ett fine-art album 20x20cm med 20 uppslag.

Lev i nuet - Minns för alltid.

Litet men stort 1h

Planerar ni en vigsel i Stadshuset med närmaste familjen? Att fira kärleken är lika stort oavsett hur er bröllopsdag ser ut. Boka detta paket för att fånga vigseln och porträttbilder runt Stadshuset.

Linda & Marc - Stadshuset / Stockholm

Inkluderar: Bokningsmöte under ca 1 timme där vi går igenom era förväntningar och önskemål över en fika. 1 timmes fotografering vid Stadshuset inklusive vigsel. 1 timmes bildvisning cirka fyra veckor efter bröllopet där ni väljer ut hur ni vill förvara era minnen. Kanske som vackra tavlor, inramade eller som en fotovägg, i ett handgjort linnealbum med fine-art papper eller som digitala filer på ett USB-minne. Valet är ert, jag finns för att vägleda er så att ni får ut det bästa av era bilder. Priser startar från 950:- och uppåt beroende på val av produkt. Kontakta mig för fullständig prislista.

Pris: 2000:-

Jag hoppas vi ses!

Created By
Jennie Johansson
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.