Loading

Den inre resan - du finner nycklarna och verktygen inom dig -

En helt ny antologi finns ute i september:

Här kommer boken som kommer att ge dig de nycklar & verktyg som du behöver!

Boken kommer att komma ut som fysisk bok och E-bok!

En antologi som inspirerar

CH Spirituellt / Carina Hammarsten, författare, spirituell coach och digital business developer, har tillsammans med Ariton Förlag AB, ARC Publishing skapat antologin: DEN INRE RESAN

Gör dig redo att möta tretton stycken fantastiska författare och ta del av deras inspirerande berättelser om framgång genom inre resor, inre styrka och personlig utveckling.

Webbradio och Webbtidning

Författare: Carina Hammarsten, projektledare till boken och med visionen bakom boken. Helhetshälsa är viktigt för mig på alla nivåer - boken kommer att ge svar på många frågor kring livet och på många olika sätt.

Fem frågor till författare: Carina Hammarsten i webbtidningen och Webbradio

Yrke: Digital affärsutvecklare, författare, spirituellt medium coach, reiki master teacher samt instant transformation practitioner.

Carina driver företaget CH Spirituellt, och plattformen Spirituellt.nu där hon erbjuder flera utbildningar, kurser, coaching samt alternativa behandlingsmetoder sedan februari 2014.

Facebook: Carina Hammarsten

Instagram: Spirituellt

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Jag vill att boken skall inspirera - jag vill att den skall skapa ett värde, en upplevelse, en aha-reflektion, en känsla, kreativitet och hållbarhet på lång sikt för varje enskild person, för det är viktigt att "se inåt" just nu efter den tid vi har levt med restriktioner m m

Författare: Karin Rosell

Fem frågor till författare: Karin Rosell i webbtidningen & webbradio

Yrke: Yogafröken och föreläsare samt diplomerad coach

Karin finner du på: Yogasoulmate.se

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Jag vill visa att det går att vända det värsta som drabbat dig i livet till det bästa. Jag vill ge våra läsare verktyg att se framåt och uppåt. Ta sig ur det som håller oss tillbaka och växa .

Författare: Patric Svanberg

Fem frågor till författare: Patric Svanberg i webbtidningen och webbradio

Yrke: Mindset Coach och dipl massageterapeut.

Patric driver företaget coach4lifesweden.se

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Min förhoppning är att när du läst detta kapitel har fått en känsla av att allt är möjligt, bara vi lär oss att tro på oss själva, tro på vår förmåga och tro på att nya talanger går att utveckla under hela livet. Om vi vågar utvecklas och i grunden älskar oss själva så finner vi till slut vår inre fulla kapacitet, som alltid egentligen funnits där, men nu har du äntligen själv insett vad du egentligen är kapabel till.

Författare: Romina D´larte

Fem frågor till författare: Romina D´Larté i webbtidningen.

Yrke: Entreprenör , författare, Estet, Lifecoach, Kreatör, beroendepedagog och certfierad Lifecoach,beroende och medberoende coach. KBT grundutbildning.

Romina D´Larte finner du på:

Romina D´larte

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Boken är en dröm som går I uppfyllelse för mig och målet med kapitlet är att nå ut till andra vackra själar genom motivation, inspiration och visa att var och en av oss är ett mästerverk i Universum.

Författare: Kristin Jennefelt

Yrke: Ekonom/yoga-och Mindfulness instruktör

Fem frågor till författare: Kristin Jennefelt i webbtidningen & Webbradio

Kristin driver plattformen yogaochmindfulness.com

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Förmedla det jag brinner för och det som hjälpt mig = yoga och mindfulness

Författare: Mikael Säflund

Fem frågor till författare: Mikael Säflund i webbtidningen och webbradio

Yrke: Jag driver utbildningsföretaget Consciousness Technologies AB. Yrkesmässigt gör jag kurser och föreläsningar för förändring där kvantfysiken är i centrum och ett fantastiskt redskap att applicera på olika fysiska, mentala och känslomässiga tillstånd.

Så ska man sätta en yrkestitel är det inspiratör i att påminna människor om deras otroliga potential och styrkor som legat vilande.

Mikael driver plattformen I Instanttransformation.se Onlineutbildningar - Instant transformation, nyhetsbrev

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Mitt mål med kapitlet är att inspirera människor att minnas sin otroliga potential och sina styrkor som är medfödda. Vi är lärda annat. Allt vänder i livet när vi ser verkligheten från ett annat håll. Alltså vår perception (hur vi ser verkligheten) förändrar allt. Underverk finns och är enkelt!

Författare: Jenny Sundman

Fem frågor till författare: Jenny Sundman i webbtidning & Webbradio

Yrke: Livscoach - jag hjälper människor att minska gapet mellan nuläge och önskeläge inom livets alla områden. Mitt största fokus ligger i att hjälpa fler människor finna större glädje i sin vardag och leva sitt liv på sina egna villkor.

Jenny driver plattformen jennysundman.com och @jennysundmancoaching

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Jag hoppas att mitt kapitel i boken kan ge insikt kring vikten av att träna upp en stark självkänsla. Att vår självkänsla är ett av de viktigaste verktygen vi har för att leva det liv vi vill och kunna hantera livet och dess motgångar på bästa möjliga sätt. Och att vi alltid i allt vi gör har makt att välja utifrån våra egna förutsättningar.

Författare: Eveina Roos

Fem frågor till författare: Evelina Roos i webbtidningen.

Webbradio

Yrke: Jag jobbar som coach och föreläsare.

Evelina förare plattformen: evelinaroos.se

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Jag vill dela med mig av hur vi lätt lurar och sätter krokben för oss själva och ge några verktyg för hur vi kan undvika det. Mod och rädsla går som en röd tråd i det jag skriver och föreläser om.

Författare: Stina Helenefors

Femfrågor till författare: Stina Helenefors i webbtidningen & Webbradio

Yrke: Stina är affärsutvecklare, TaktiPro-massör, stressterapeut, NLP-practitioner, författare och coach. Hon specialiserar sig inom stresshantering, personlig utveckling och analyser för att hitta sitt sanna jag.

Stina förare plattformen: Stinajennifer.com

Stina finner du på:

Instagram: Innerflowstress

Facebook: Stina Jennifer

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Idag är psykisk ohälsa ett folkhälsoproblem och det är allt fler som mår dåligt i tystnad. Jag vill hjälpa barn och unga vuxna att ta bort skuld och skam samt minska stigmatiseringen. Samtidigt hjälpa personer som genomgår liknande situationer i livet som jag gjort, genom att dela med sig av mina nycklar som jag fått med mig på min resa.

Författare: Lucy Larsson

Fem frågor till författare: Lucy Larsson i webbtidningen och Webbradio

Yrke: Utbildningsutvecklare och Coach

Lucy finner du på: Bokadero.se , Coacheronline.se och @storytellerlucy

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Att skriva är ett sätt att processa tankar och känslor från olika upplevelser i livet. En process som hjälper mig att läka, utveckla och lära. Processen är känslomässigt utmanande och varför jag vill dela med mig av det i mitt kapitel i boken. Jag tror att det finns andra som har upplevt eller gått genom liknande utmaningar i livet och kan ta del av lärdomar från min storys för att hjälpa dem i deras inre resa. Jag vill nå ut till dig precis som någon annan gjorde till mig! Jag är för att inspirera, motivera och stödja där jag kan!

Författare: Peter Max Mäkelä

Fem frågor till författare: Peter Max Mäkelä i webbtidningen & webbradio

Yrke: Creative Director / Designer

Peter driver plattformen: hellogoodliving.com

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Jag vill belysa vikten av vara medveten om sin superkraft - Energi. Hur man skapar, förvaltar och hur man förbrukar den klokt.

Författare: Michael Henell Timander

Fem frågor till författare: Michael Henell Timander i webbtidningen.

Yrke: Personlig assistent och är även hampabonde/entreprenör samt familjefar på heltid och framtida coach, inspiratör och krönikör!

Michael driver plattformen: Magicherb.se

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Mitt syfte med att medverka i boken är att människor som befinner i liknande situationer som jag själv var i förut ska bli inspirerade/motiverade till positiv förändring och känna "kan han så kan jag"!

Författare: Angela Askell

Fem frågor till författare: Angela Askell i webbtidning & webbradio

Yrke: Jag jobbar som teckenspråks- och dövblindtolk och som livscoach.

Angela finner du på: @angelaaskellmodattleva och Angela Askell

Vad vill du uppnå med ditt kapitel i boken?

Jag vill på något sätt bidra till en bättre värld. Om jag kan hjälpa andra genom min story så tänker jag att det är ett sätt att bidra.

Framöver kommer intervjuer med samtliga författare som medverkar i boken - missa inte detta!

Dessutom kommer du att i juni månad kunna läsa en webbartikel i "Allt om skrivande" med varje författare via Aritonförlag AB och likaså kommer du att kunna lyssna på författarnas personliga webbradio program i P1 som kommer i augusti månad, strax innan boken lanseras i september månad.

Det här är en bok som du verkligen inte får missa!

Created By
Carina Hammarsten
Appreciate

Credits:

CH SPIRITUELLT