iniciació a la fotografia un cap de setmana de fotografia i paisatge, 20 i 21 de maig a Barcelona i sant llorenç de munt

T’agrada el senderisme, sortir a caminar per la muntanya i fer fotografies, però trobes que un cop tornes a casa i descarregues les imatges, aquestes no reflecteixen allò que havies experimentat? Penses que les teves fotos no fan justicia al paisatge que tenies davant teu?

Si la teva resposta es si, aleshores et puc ajudar amb aquest taller d’iniciació a la fotografia.

Quan?

Dissabte 20 de maig, d'11h a 19h i diumenge 21 de maig, de 10h a 18h

On?

Dissabte a Barcelona i diumenge al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac

Dissabte el dedicarem a la teoria i a establir unes tàctiques i estrategies pràctiques per a la creació fotogràfica.

En 4 mòduls temàtics repartits en 6h aprendràs uns fonaments essencials de:

  • funcionament d'un aparell fotogràfic
  • composició i llenguatge visual
  • creativitat
  • edició digital

Les classes tindran lloc a una tranquila llibreria al centre de Barcelona, d’11h a 14h al matí, i de 16h a 19h a la tarda.

Diumenge farem una passejada pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt on podràs posar en pràctica tot el que has apres el dia abans, i millorar les teves habilitats en composició i llenguatge fotogràfic.

Serà una excursió molt fàcil, sense dificultats tècniques (10 Km i 250 m de desnivell en total, a realitzar en 8h) L'excusa perfecta per practicar envoltat d'un paisatge imponent.

Grup molt reduit, places limitades. Si t'inscrius abans del 6 de maig gaudiràs d'un important descompte en el preu.

Curs impartit per Pau Guerrero, fotògraf professional apassionat per el paisatge, i convençut de que una relació alhora activa i contemplativa com la que ens permet la fotografia de paisatge pot ajudar-nos a descobrir la nostra font d'inspiració i vitalitat essencial.

A l’acabar el taller disposaràs d’habilitats que et permetran respondre creativament i amb eficàcia quan surtis a fer fotografies, al disposar d’un ventall més gran d’opcions i possibilitats alhora de decidir com fer-les.

Durant el cap de setmana et donaràs compte de què la fotografia sempre és una interpretació de la realitat, i que coneixent les diferències que hi ha entre la visió humana i la visió de l’aparell fotogràfic tens la clau per a decidir com serà la fotografia que vols aconseguir i preveure com el paisatge serà afectat per la visió de l’aparell fotogràfic.

Aprendràs que la fotografia també té el seu propi llenguatge visual, conèixer les seves pautes i patrons, et proveirà d’eines per a donar una estructura visual a la teva fotografia.

Podràs començar a composar, és a dir, decidir que inclous i decideixes excloure de l’escena, per a comunicar el que creus important del paisatge.

Prendràs consciència de què les relacions visuals que composes dins de la foto afecten la manera en què l’observador mira la teva fotografia. Les decisions que prens en composar una imatge defineixen la teva mirada singular sobre el paisatge, i alhora també influeixes en com les altres persones veuran aquest paisatge.

I per ultim veuràs com d’important es l’edició posterior de les imatges, aprenent unes simples bases d’edició digital i un exemple de fluxe de treball amb les imatges, tant amb eines potents com amb d’altres disponibles gratuitament per a smartphones.

Tot això d’una manera pràctica i divertida, i gran part mentres camines gaudint del paisatge.

“Caminant el que compta és la intensitat del cel, l’esclat dels paisatges.” Frédéric Gros
Created By
Pau Guerrero
Appreciate

Credits:

© Pau Guerrero

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.