Loading

Great Lengths opleidingen 2021

Basic Intensive

De Basic Intensive is de basisopleiding. Hier leer je vanaf het begin hoe je onze haarstrengen in het haar toepast en waarop je zeker moet letten. Deze opleiding bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk en duurt 2 dagen. Je leert de toepassing van het gekozen apparaat (US TOUCH / GL3200 / MULTISONIC) en je krijgt een demo van de GL TAPES.

Meer info & prijzen: contacteer de Great Lengths Coach.

Basic Intensive Plus

De Basic Intensive Plus is de opvolging van de Basic Intensive. Hier werk je op model en verbeter je jouw toepassingstechnieken en verbindingssnit. Deze opleiding duurt 1 dag. Je kan de Basic Intensive Plus volgen voor jouw gekozen apparaat of voor de GL TAPES. Meer info & prijzen: contacteer de Great Lengths Coach.

GL TAPES

Snit en verzorgingscursus

Exclusief voor onze Trusted partners!

Hier perfectioneer je de verbindingssnit. Leer hoe je de mooiste verbindingssnitten maakt vanuit de moeilijkste kapsels. Bv. Van heel kort naar heel lang of vanuit een boblijn. Daarnaast krijg je ook de beste tips en tricks hoe je de Great Lengths haarstrengen echt moet behandelen zonder deze te gaan oververzorgen.

Meer info & prijzen: contacteer de Great Lengths Coach.

Invisible course & verfijning in de toepassing

Exclusief voor onze Trusted partners!

Heb je ook al eens moeilijke beginkapsels zien voorbijkomen waarbij je dacht dat extensions niet mogelijk waren? Het haar was veel te dun en je zou de bindingen erdoor zien? Of je kan niet ver genoeg aan de bovenkant van het hoofd werken zonder ze zichtbaar worden? Daarvoor kan je de invisible techniek gebruiken. Je leert hoe je de haarstrengen op verschillende manieren onzichtbaar in het haar gaat toepassen. Zo wordt je expert in het plaatsen van onze Haarstrengen.

Meer info & prijzen: contacteer de Great Lengths Coach.

GL Volume

Nieuw bij Great Lengths is de GL Volume. Het is de ultieme oplossing voor dunner wordend haar.

Het uitdunnen van het haar en gedeeltelijke Tracking Alopecia blijft een groeiend probleem, daarom heeft Great Lengths de GL Volume ontworpen!

De GL Volume kan je snel en gemakkelijk toepassen. Het wordt vervaardigd met de hoge kwaliteitsharen van Great Lengths die met de hand in het net worden genaaid en geknoopt.

Met de GL Volume geef je weer zelfvertrouwen aan jouw klant die lijdt aan haarverlies, dunner wordend haar en/of uitgedunde vlekken bovenaan het hoofd.

Deze opleiding duurt 1 dag.

Nieuw! Video call

Vandaag de dag grijpen we sneller naar digitaal contact. Op die manier helpen we elkaar snel verder. Is het nu voor tips bij een diagnose, een kennismakingsgesprek of een online training? Stoot je op een probleem tijdens jouw toepassing? Dan ben je maar één klik verwijderd van jouw Great Lengths coach!

De Great Lengths coaches staan klaar om jou via digitale weg te helpen! Contacteer ons en plan een afspraak in voor de video call en vertel waarover je graag zou bijleren tijdens de video call.