Acabem l'any i comencem un altre:)

Aquest mes de novembre ha sigut prou mogut ! Hem començat a treballar el Sistema Solar i la veritat és que els treballs que han fet han sigut impressionants. Estem bocabadats tots amb ells!! A veure què penseu vosaltres...Les fotos originals les teniu ací.

També hem anat d'excursió a visitar el centre històric de València. Ens varen contar coses molt interessants de les Torres de Serrans i de la Llotja. Sabíeu que l'expressió "Estar a la lluna de València" ve de la gent que es quedava fora de la ciutat quan arribava tard a les portes de les muralles? Perquè tota la ciutat estava emmurallada, de fet encara queda algun reste de totes eixes pedres.Totes les fotos ací.

Alguns/es alumnes van prendre notes i, utilitzant-les, Neus i Maria han preparat una presentació online que paga la pena veure i que podeu consultar en aquest enllaç

Al teatre L'Horta vàrem veure l'obra "Iaios". Tractava d'uns xiquets que, buscant una pilota a l'àtic de la seua iaia, trobaren cartes i objectes de quan el seu iaio vivia. Els actors representaven la seua vida utilitzant només sabates, roba o objectes que simbolitzaven els iaios. Era una obra entranyable, amb molt de sentiment. Ací teniu les fotos, encara que no férem moltes perquè no es podia durant l'obra.

Ja hem començat també la lectura tutoritzada amb els alumnes de segon. Ho varen fer molt bé i ens reunirem més sovint. És una experiència molt enriquidora per a tots, perquè els xicotets admiren els de cinqué i ells estan orgullosos de poder servir-los d'ajuda. Hem fet fotos que teniu en aquest enllaç

I tinguérem, a més a més, la vesprada de Little Chefs, organitzada pel menjador. Varen fer empanades ells mateixos i se les van menjar a l'endemà per a esmorzar. Les fotos estan ací i podeu veure la recepta que seguiren (per si voleu fer-la a casa). Les quedaren uns pastissets de professionals.

Hem fet els nostres primers còmics. Encara que son els primers, tenim alguns molt bons. En la pròxima newsletter els publicarem tots :)

Estem mantenint correspondència amb un col·legi anglés, com sabeu. Hem enviat arxius d'àudio saludant-los i ells també a nosaltres. Ara estem començant a escriure les cartes, per a enviar-les després de Nadal

L'últim dia d'escola hem anat al Circ Fele. És impressionant que puguen fer el que fan!! . En aquest enllaç hem penjat, perquè us pugueu imaginar l'ambient, algunes imatges de la funció,

I ja ha arribat desembre i Nadal... hem d'acomiadar l'any i ho hem fet emplenant el col·legi de garlandes i arbres de Nadal. Si voleu veure part de la decoració del col·legi per a Nadal, ací en teniu alguns exemples

Varen fer L'amic Invisible, com tots els anys. Havien de preparar un regal per al xiquet/a que els havia tocat en el sorteig, i ho feren amb molt d'afecte i originalitat. Gràcies a tots per això!

I per acabar, el Festival de Música. Les fotos les teniu a l'enllaç de la decoració nadalenca, però vàrem gravar un vídeo de cada cançó perquè poguéreu escoltar-los quan estaven tocant.

La part que més ens ha costat ha sigut dir-li adéu a Empar. Hem tingut el privilegi de comptar amb ella durant molts anys i ens agradaria tindre-la sempre amb nosaltres, però segur que vindrà a visitar-nos per fer-nos l'acomiadament més suau. Empar, et volem molt!!!

Jo he sigut l'afortunada!

¡Yo he tenido mucha suerte!

Us he trobat en ma vida.

Y en ella os quiero para siempre.

Us estime. Os quiero.

Empar

Fins a la pròxima newsletter i Bon Nadal a totes les famílies !!!!!

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.