Loading

BENphotography Informatie over ...

| Waarom BENphotography |

Omdat Ben mijn eerste kind is. Mijn hart en ziel.

Omdat hij mijn leven voorgoed veranderd heeft.

Omdat hij mijn grootste motivatie ooit is om mijn hart te volgen.

Omdat Ben letterlijk en figuurlijk LEVEN is! ZIJN in de meest natuurlijke/oprechte en eerlijke/werkelijke vorm.

“All that matters are people”

| Over BENphotography |

Ik heb een ontembare passie voor het maken van foto’s. Hierbij ga ik opzoek naar het ware verhaal van de ander en leg dit vast in de beelden die ik maak. Iedere ontmoeting, ieder thuis, iedere ouder, ieder kind, ieder gezin, heeft zijn eigen verhaal. Iedere keer verdwaal ik een beetje in het verhaal van de ander en neme ik een stukje in mijn hart mee. Voor mij is er echt niets wat ik liever doen dan dit! Ik hoop met mijn beelden de ander een stukje van zijn of haar leven in tastbare vorm mee te geven. Gewoon om er blij van te worden, er trots op te zijn, zich te herinneren, het een plekje te geven, een simpele glimlach op je gezicht of een traan die je moet laten.

Echt, gewoon zoals het is, is perfect in zijn imperfectie!

Jouw verhaal doet er toe en is de moeite waard om vast te leggen, om op terug te kunnen kijken overmorgen of over 20 jaar , te herinneren en opnieuw te beleven. Foto’s van jullie, niet geposeerd, maar wel professioneel vastgelegd.

Wat kun je van mij als fotograaf verwachten?

  • Dat ik mijn werk met hart en ziel doe.
  • Dat ik voor jullie altijd altijd mijn uiterste best zal doen om het best uit mijzelf te halen & het best mogelijke resultaat te bereiken!
  • Dit doe ik ten alle tijden met respect voor jullie en jullie verhaal.
  • Je zal mij leren kennen ook gewoon zoals ik ben.
Because EVERY picture tells a story

| AANBOD |

Ik werk met natuurlijk licht & maak documentaire foto’s. Dit betekend dat alles zo blijft en gaat zoals het ook zonder mij erbij zou zijn! Het enige verschil is dat ik met mijn camera onder de eettafel zit, op een stoel sta, op de grond zit of met een kopje koffie in de ene hand en de camera in de andere even wat met jullie mee vertel.

Documentaire gezinsfotografie

Foto’s van een gewoon, misschien wel dagelijks moment. Momenten waarvan jezelf misschien niet snel een foto zou maken, maar die juist zo veel zeggen over jou/jullie. Foto’s van die onopgemerkt momenten die achteraf vaak zo waardevolle momenten om te herinneren.

Verder kan je denken foto’s van een bijzonder periode of moment in jullie leven of aan foto’s van een moeilijke periode of moment in jullie leven.

Het is mogelijk een kleine documentaire gezinsreportage (2 uur) een midden documentaire gezinsreportage (halve dag) of een grote documentaire gezinsreportage (hele dag) te boeken.

Geboortefotografie

Foto’s van het moment dat jullie kindje op deze wereld komt. Vanaf week 38 sta ik 24/7 voor jullie klaar. Een moment waarop ik als fotograaf geruisloos door de ruimte wil zweven & dit magische moment zo puur mogelijk voor jullie vast wil leggen. Mijn doel als fotograaf om voor jullie foto’s te maken waarop jullie terug kunnen kijken naar dit intense moment en je weer kan voelen wat je toen voelde.

Kleine geboortereportage

Als je bijvoorbeeld geen foto’s van de geboorte zelf wilt, maar wel van de eerste uurtjes als papa & mama samen met jullie mooie zoontje of dochtertje. Ook hier sta ik vanaf week 38 24/7 voor jullie klaar.

Nieuwsgierig? Wil je graag meer weten, mij bete leren kennen & kijken of het klikt? Vrijblijvend je vragen stellen en bespreken wat ik voor jullie zou kunnen betekenen? Neem contact met mij op! Graag neem ik daar vrijblijvend tijd en ruimte voor.

BENphotography - Karlijn Goossens

| karlijngoossens@hotmail.com | +31614356515 | Instagram: https://www.instagram.com/benphotography_karlijn/ | Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Photographer/BENphotography-Karlijn-Goossens-110082090749013/

Created By
Karlijn Goossens BENphotography
Appreciate