iDDNA®_Greece Find your inner Goddess

iDDNA®_Greece Find_your_inner_Goddess

Εμείς στο iDDNA®,όταν μιλάμε για την αντι-γήρανση ,σίγουρα δεν εννοούμε μόνο την εξάλειψη των ρυτίδων αλλά πολλά παραπάνω .Ο άνθρωπος γερνάει από μέσα προς τα έξω ,κύτταρο – κύτταρο. Για αυτό και είναι σύνηθες να βλέπεις πρόσωπα γερασμένα παρόλο που έχουν διορθώσει τις ρυτίδες της επιδερμίδας τους. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό ;Ότι πρώτα γερνάει ο οργανισμός εσωτερικά και τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας διαγράφονται έπειτα στην εξωτερική του εικόνα

Για τον λόγο αυτό ,ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσεις το γήρας είναι ,είναι να χτυπήσεις βαθιά στην ρίζα του προβλήματος και στις διαδικασίες που το προκαλούν .

Για παράδειγμα ,στη γήρανση του οργανισμού μας οφείλεται το ότι νιώθουμε αδυναμία και δυσκολία να φέρουμε εις πέρας την καθημερινότητα , κάτι που μας κάνει στο τέλος να μελαγχολούμε. Γήρανση του οργανισμού είναι που μία γυναίκα αν και μόλις 30 ετών, νέα και όμορφή, τα πρωινά παρόλο που έχει κοιμηθεί αρκετά ,όταν χτυπάει το ξυπνητήρι αδυνατεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και νιώθει εξάντληση.Το γήρας του σώματος μας δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο που καταλήγει σε δυσλειτουργίες ,στο στρες στην κατάθλιψη και στην παραίτηση .

iDDNA®

Πλέον είναι επιστημονικά αποδεκτό ότι ο άνθρωπος έχει δύο ηλικίες .Την χρονολογική και την βιολογική .

Η χρονολογική ηλικία είναι πρακτικά τα χρόνια που έχουμε ζήσει ,ενώ η βιολογική είναι η ηλικία που έχει ο οργανισμός μας και τα κύτταρά μας .
Είναι ένας συνδυασμός κακών και καλών γονιδίων με το περιβάλλον και τον τρόπο ζωής μας.
Υπάρχουν παγκόσμια περιπτώσεις μονοζυγωτικών διδύμων που χωρίστηκαν στην γέννα και όταν ξαναβρέθηκαν στα 40 τους χρόνια ,ο ένας έμοιαζε πατέρας του άλλου!!
iDDNA®
Αυτό τι σημαίνει πρακτικά ? Ότι τα γονίδια μας καθορίζουν σε ένα 60% το βιολογικό μας πεπρωμένο .Το υπόλοιπο 40% είναι στο χέρι μας ή να το βελτιώσουμε με τον τρόπο ζωής μας ή να το χειροτερέψουμε.Και είναι πολύ εύκολο στην προσπάθεια μας να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας ..να καταλήξουμε να του επιφέρουμε τα αντίθετα αποτελέσματα

Εννέα στις δέκα διαφημίσεις είναι για βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής .Ο σύγχρονος άνθρωπος νιώθοντας τύψεις που η καθημερινότητα του είναι γεμάτη ανθυγιεινές συνήθειες και απολαύσεις ,τα αγοράζει και τα καταναλώνει αλόγιστα χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο κακό κάνει στον οργανισμό του .Κάθε οργανισμός ανάλογα με το DNA του τον τρόπο και τον τόπο που ζει έχει συγκεκριμένες ανάγκες . Συγκεκριμένες ουσίες ,σε συγκεκριμένη δόση και τον συγκεκριμένο χρόνο .Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά πως κάθε βιταμίνη παραδειγματος χάριν αν δεν ληφθεί στην κατάλληλη ώρα μπορεί να μην έχει δράση ,ενώ μπορεί να επιφέρει άσχημα αποτελέσματα αν ληφθεί σε μεγάλες δόσεις ή σε συνδυασμό με άλλες τροφές ή ουσίες .

iDDNA®

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την φροντίδα της επιδερμίδας μας. Τα περισσότερα προιόντα κατηγοριοποιούνται βάση της χρονολογικής ομάδας του χρήστη . Και όχι με τις μοναδικές ανάγκες του που πηγάζουν από τον συνδυασμό DNA&LIFESTYLE&INVIROMENT . Διαφημίζονται με την φιλοσοφία ,όσο περισσότερο τόσο καλύτερο . Κάτι τέτοιο έχει οδηγήσει τις γυναίκες κυρίως να χρησιμοποιούν ένα πλήθος σκευασμάτων που περιέχουν βασικές ουσίες που παράγει φυσιολογικά η επιδερμίδα όπως το κολλαγόνο .Υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν μεγαλό αριθμό προιόντων που το περιέχουν μες την ημέρα ,ενώ άλλες το πίνουν και σε υγρή μορφή .

iDDNA®_Greece & Cyprus

Το iDDNA® είναι η μοναδική ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης . Γνωριζοντας τις εκάστοτε ανάγκες του δέρματος σε μοριακό επίπεδο βάση των μοναδικών χαρακτηριστικών του DNA του κάθε ατομου προσφέρει τις κατάλληλες ουσίες στον οργανισμό εσωτερικά ,στις κατάλληλες μορφές και δόσεις και μέσω της σωστής διατροφής με αναγεννητικούς παράγοντες ώστε οι ιστοί να είναι υγιής και στην βέλτιστη κατάσταση και φροντίζει με τον ιδανικό τρόπο την επιδερμίδα ,την υποστηρίζει την ανακουφίζει την δυναμώνει ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στους καθημερινούς επιβαρυντικούς παράγοντες του περιβάλλοντος

Μετά από 8+ χρόνια μελετών και 3 χρόνια συνεχούς βελτίωσης γεννήθηκε το IDDNA με σκοπό να καλύψει : Την σημαντικότερη ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου :  Η ανάγκη του να είναι υγιής νέος και όμορφος .Όσο ο άνθρωπος ζει περισσότερα χρόνια και ο τρόπος ζωής απομακρύνεται από το φυσικό περιβάλλον ,όσο εργάζεται όλο και περισσότερες ώρες και καταβάλλεται από στρεσογόνους παράγοντες τόσο οι ανάγκη αυτή θα μεγαλώνει . Το IDDNA καλύπτει τις ανάγκες του ανθρώπου στην  Αντι-γήρανση  την ομορφιά και την επιδερμίδα  την διατροφή και την δίαιτα  την άσκηση και των αθλητισμό  έως την γονιμότητα την ορμονική ρύθμιση  την σεξουαλική επίδοση και επιθυμία .  Την αντοχή ,την αύξηση του μεταβολισμού  την βελτίωση του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος και πλήθος άλλων παραμέτρων της υγείας του οργανισμού Με την Personalized lifestyle medicine , που είναι η τεχνολογία του μέλλοντος στην υγεία και την ευημερία .
iDDNA®_Greece & Cyprus
Εξατομικευμένη αναγεννητική αντιγήρανση σε μοριακό επίπεδο
Σε επίπεδο γενετικής και επιγενετικής
Μόρια όπως (εμπορικές ονομασιες ) # Bio placenta (περιέχει αυξητικούς παράγοντες & βιταμίνες ανάλογα του ανθρώπινου πλακούντα όπως : EGF , IGF I ,A FGF , B FGF , Β9 βιταμίνη , Γλουταμίνη ) # Juveleven ( συνθετικό ενεργο πεπτίδιο που μιμείται την δράση του ενδογενούς FOXO3A,προκαλεί και ενεργοποιεί τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA ανανεώνοντας τα κύτταρα του δέρματος # Uplivity , καινοτόμο τετραπεπτίδιο που ενεργοποιεί τα γονίδια FBLN5 LOXL1 αυξάνει την πρωτεινοσύνθεσή τους και την επιδιόρθωση των ινών ελαστίνης, αυξάνει την σύνθεση κολλαγόνου κ.α # SWT7 ,ενεργοποιεί τα βλαστικά λιπώδη κύτταρα να παράξουν αυξητικούς παράγοντες των κερατινοκυττάρων .(βραβείο παγκοσμιας καινοτομίας ) # TONIKELP , ενεργοποιεί την έκφραση ενός πλήθους γονιδίων αντιγήρανσης όπως :SOD1 MnSOD,HAS 2 , GADD 45A ,FGF 7 ,COL 3A1,SDC4 . (εξειδίκευση στην πρόωρη γήρανση
Φαρμακευτικά καλλυντικά σευάσματα ,με τα πιο εξελιγμένα επιστημονικά αποδεδειγμένα συστατικά τα περισσότερα από τα οποία είναι προϊόντα βιοτεχνολογίας .
  • • Ειδικά πεπτίδια & τριπεπτίδια
  • • αυξητικοί παράγοντες
  • • ένζυμα
  • • βιο μιμητικά μόρια
  • • αντιοξειδωτικά μόρια με αποδεδειγμένα in vitro in vivo αποτελέσματα
  • όλα στην στην κατάλληλη μορφή και δόση ανάλογα με το γονιδιακό προφίλ.
  • Στις πιο αποτελεσματικές τεχνολογικά εξελιγμένες μορφές .
  • Φτιαγμένα χειροποίητα δόση δόση και ουσία ουσία ενώ αποφεύγονται από τις συνταγές τα συνήθη συστατικά που περιέχονται στις κρέμες της αγοράς , όπως τα σιλικονούχα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον επειδή δίνουν την πρόσκαιρη αίσθηση απαλής επιδερμίδας
Η τελευταία λέξη της φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας στον κλάδο της αντιγήρανσης και της υγείας του δέρματος ,με πλήθος μελετών ,μόρια που η χρήση τους στην εκάστοτε περίπτωση αποδεικνύεται επιστημονικά βάση του γονότυπου του χρήστη και του τρόπου ζωής του σε δημοσιευμένες μελέτες που το στηρίζουν .Σε δόσεις που βάση συσχέτισης έχει αποδειχτεί το μέγιστο όφελος με την μεγαλύτερη διάρκεια .
iDDNA®
  • Φαρμακευτικής κατηγορίας συμπληρώματα διατροφής στις πιο εύκολα εκμεταλλεύσιμες από τον οργανισμό και αποτελεσματικές μορφές . • Οι εξατομικευμένες φόρμουλες απαρτίζονται μόνον από ελεγμένα και επιστημονικά διαπιστωμένα in vitro kai in vivo ουσίες μόρια, βιταμίνες ,αμινοξέα ,λιπαρά οξέα και σε δόσεις και μορφές που δρουν με συνέργεια και αλληλοεπικάλυψη .
iDDNA®_Greece & Cyprus

IGIASI S.A Official Distributor Pigis Av Melissia Attiki

Credits:

all photos are from Suisse Life Science

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.