Loading

PauliinaP Photography hinnasto 1.10.2017 alkaen

Kaunis kiitos vielä todella ihanista kuvista ja mukavasta kuvaustuokiosta sekä iloisesta ja jouheasta palvelustasi :)!

Olen euralainen valokuvaaja (VAT) ja kolmen lapsen äiti. Rakastan luonnossa kuvaamista sen monine erine vivahteineen. Vuodenajat ja alati muuttuvat maisemat tuovat oman viimeisen silauksensa kuviini.

Hyvä valokuva syntyy valosta ja aitoudesta. Luonto, luonnonvalo, aito ihminen. Valokuvaan mieluiten miljöössä luonnonvalossa tehden lopputuloksesta luonnollisen.

Vauvat, lapset, rippinuoret, vastavalmistuneet. Lastaan odottava, kihlapari, hääpari, perhe. Yritykset. Jokaiselle räätälöidään omanlainen kuvaustuokio miljöineen, on se sitten oma koti, puutarha tai lähimetsä. Yksikään kuva ei ole samanlainen.

Voi kiitos, tätä postia on odotettu :)!! Ihan nopeastikin vilkaisemalla tuli useamman kuvan kohdalla ajatus että "ei vitsit miten kiva, tuosta on pakko saada taulu" :)!! Aivan ihania kuvia, kiitos tuhannesti jo tässä vaiheessa :)!!!
Kiitos Pauliina. Nämä on ihan älyttömän kivoja. Kaislakuvat ihan parhaita. Hyvä, että niitä on monta. Kuvauspäivästä jäi kiva muisto.
Oli ihan huippua hääkuvauksissa. Kuvat oli kaikki kauniita ja toi tunnelmaa hyvin esille. Potretit uskomattomia ja ei voi olla kun tyytyväinen kuvien laatuun ja kuvauskulmiin. Suosittelen lämpimästi.

Lapsikuvaus

Lapsikuvaukseen varaan aikaa tunnin verran. Vauvoilla saattaa mennä kauemmin, koska välillä vaan on nälkä ja uni. 1-3-vuotiailla kuvaus on yleensä valmis kolmessa vartissa, koska enempää he eivät jaksaisikaan. Olisi hyvä, että lapset olisivat kylläisiä ja pirteitä kuvauksen alkaessa. Viihdytysjoukkojen on myös hyvä olla virkeinä ;) Teen kaikkeni, jotta lapsestasi saataisiin parhaat piirteet ja luonne esiin.

LAPSIKUVAUS alk. 179€ sisältäen 5 digitaalista täysiresoluutioista kuvatiedostoa. Lisäkuvapaketit: 5 lisäkuvaa 80€, 10 lisäkuvaa 150€, 15 lisäkuvaa 210€ ja 20 lisäkuvaa 260€. Yksittäinen lisäkuva 20€. Kuvauksen yhteydessä otettava sisarus- tai perhekuvalisä 30€ (sis. 2 lisäkuvaa). Hinnat sisältävät edestakaisen 50km matkan, yli menevistä matkoista 45s/km.

Pari viikkoa kuvauksen jälkeen toimitan koevedokset (pois lukien kesäsesonkina, silloin toimitusaika noin 3-4 viikkoa). Niistä valitsette haluamanne kuvamäärän. Mikäli kuvia ei ole valittu kuukauden kuluttua koevedosten toimittamisesta, lähetän kuvauksesta peruspaketin laskun. Muutoin laskutan valmiiden kuvien toimituksen yhteydessä. Kuvat toimitan salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta kuvat ladataan omalle koneelle mukana tulevien ohjeiden mukaan.

Valmistujais-, rippi- ja raskausajankuvaus

Tärkeä hetki elämässäsi. Hetki, joka ei koskaan enää palaa, ainakaan samanlaisena. Tietty virstanpylväs, joka tuo tullessaan aina jotain uutta. Ikuistetaan se hetki. Kameran eteen astuminen on jännittävää. Jokainen pystyy siihen, kun tunnelma ja miljöö ovat oikeat. Kerron sinulle, miten seisot, missä pidät kätesi ja mihin katsot. Sinun tehtäväksesi jää vain olla oma itsesi. Minä pidän lopusta huolen. Tehdään yhdessä kuvauksesta ikimuistoinen.

HENKILÖKUVAUS alk. 179€ sisältäen 5 digitaalista täysiresoluutioista kuvatiedostoa. Lisäkuvapaketit: 5 lisäkuvaa 80€, 10 lisäkuvaa 150€, 15 lisäkuvaa 210€ ja 20 lisäkuvaa 260€. Yksittäinen lisäkuva 20€. Kuvauksen yhteydessä otettava sisarus- tai perhekuvalisä 30€ (sis. 2 lisäkuvaa). Hinnat sisältävät edestakaisen 50km matkan, yli menevistä matkoista 45s/km.

Pari viikkoa kuvauksen jälkeen toimitan koevedokset (pois lukien kesäsesonkina, silloin toimitusaika noin 3-4 viikkoa). Niistä valitsette haluamanne kuvamäärän. Mikäli kuvia ei ole valittu kuukauden kuluttua koevedosten toimittamisesta, lähetän kuvauksesta peruspaketin laskun. Muutoin laskutan valmiiden kuvien toimituksen yhteydessä. Kuvat toimitan salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta kuvat ladataan omalle koneelle mukana tulevien ohjeiden mukaan.

Perhe- ja pariskuntakuvaus

Lapsi- ja henkilökuvauksen yhteydessä voidaan myös ottaa sisar- tai perhekuva. Varatessasi pelkästään perhe -tai pariskuntakuvauksen, saat laajemman kuvauskokonaisuuden. Perhekuvauksessa otan huomioon jokaisen perheenjäsenen vauvasta vaariin ja koiriin. Kuvaan lapsia yhdessä ja erikseen, vanhempia kahdestaan sekä tietenkin koko perhettä. Perhekuvauksessa saat muiston säilymään pitkään. Pariskuntakuvauksessa keskitytään teihin kahteen, kuten hääkuvauksessa konsanaan. Katseet, tunteet, naurut, hymyt, kemia. Kaikki välittyvät kuvissa.

PERHEKUVAUS alk. 249€ sisältäen 10 digitaalista täysiresoluutioista kuvatiedostoa. Lisäkuvapaketit: 5 lisäkuvaa 80€, 10 lisäkuvaa 150€, 15 lisäkuvaa 210€ ja 20 lisäkuvaa 260€. Yksittäinen lisäkuva 20€. Hinnat sisältävät edestakaisen 50km matkan, yli menevistä matkoista 45s/km.

Pari viikkoa kuvauksen jälkeen toimitan koevedokset (pois lukien kesäsesonkina, silloin toimitusaika noin 3-4 viikkoa). Niistä valitsette haluamanne kuvamäärän. Mikäli kuvia ei ole valittu kuukauden kuluttua koevedosten toimittamisesta, lähetän kuvauksesta peruspaketin laskun. Muutoin laskutan valmiiden kuvien toimituksen yhteydessä. Kuvat toimitan salasanasuojattuun nettigalleriaan, josta kuvat ladataan omalle koneelle mukana tulevien ohjeiden mukaan.

Hääkuvaus

Elämän yksi tärkeimmistä päivistä. Jännitystä, sydämen sykytystä, rakkautta, läheisyyttä. Lähellä oma rakas. Muuta ei tarvita. Kuvaan hääkuvia potreteista koko päivän kuvaukseen. Potretit otetaan sopivassa miljöössä joko ennen tai jälkeen vihkimisen. Kuvissa annan teidän olla Te. Miltä te näytätte yhdessä, miltä tuntuu olla yhdessä. Mitä tuntee toista kohtaan. Vihkimisen ja hääjuhlan tallentaminen on yhtä tärkeä osa päivää. Muistot jäävät ikuisiksi ajoiksi. Kysy hinnoista!

Yrityskuvaus

Kuvaan myös tuote-, henkilö- ja tapahtumakuvia yrityksen tarpeisiin. Kysy tarjous niin räätälöidään sopiva paketti.

Pauliina Puputti pauliina@niittyfarmi.fi 0505484956

Created By
Pauliina Puputti
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.