Loading

Hilsen til konfirmanderne Dalum Kirke 10. maj 2020

Kære Konfirmander, forældre, bedsteforældre og andre pårørende!

Bøgen er sprunget ud, foråret bobler, og den 3. og 10. maj var fastsat som festlige konfirmationsdatoer i Dalum Kirke. Vi havde glædet os til at fejre dagen sammen med jer – og sende de unge mennesker videre i livet med et bibelvers og vor Herres velsignelse.

Så kom CORONA og vendte op og ned på alting. Også i kirkerne. I er ”hjemsendt” sammen med mange andre, og for tiden kan vi ikke engang sige til jer, at I skal gå ned i kirken søndag morgen. For døren er lukket på grund af smittefare. Og konfirmationerne er udsat til efteråret. Nu håber vi snart I kan komme ned til os igen – men vi ved ingenting endnu. I mellemtiden kan I øve jer på Fadervor derhjemme, og så har vi forberedt en lille digital hilsen, som kan ses længere ned (rul nedad) og fra Dalum Kirkes hjemmeside. Vi håber I alle vil kigge med!

Mange kærlige hilsener fra Lars og Dorthe

Kig videre ned, og se lidt af det vi har lavet sammen i den tid vi nåede at have undervisning. Se også den lille videohilsen vi har optaget til jer.

Fadervor

Vor Fader, du som er i himlene! Helliget blive dit navn, komme dit rige, ske din vilje som i himlen således også på jorden; giv os i dag vort daglige brød, og forlad os vor skyld, som også vi forlader vore skyldnere, og led os ikke ind i fristelse, men fri os fra det onde. For dit er Riget og magten og æren i evighed! Amen.

Kristuskransen

Kristuskransen. Hver perle har en betydning, som kan bruges til bøn. Vi har arbejdet med kristuskransen og lavet vores egne personlige bønner.

Dagbøger

I har fået hver jeres dagbog, hvori I kan skrive om jeres forberedelses-forløb som konfirmand og om de tanker og håb I har.

Salmer

Vi har lært og sunget en masse gode salmer sammen
Vi ses i kirken. De bedste hilsener fra præsterne og hele Dalum Kirke!
Created By
Dalum Kirke
Appreciate

Credits:

Foto: Tine Antonsen