Joulukuun kuulumisia. kllljl

Viimeinen viikko koulua jäljellä. Opiskelut on ohi ja nyt suunnitellaan tulevia valmistujaisia torstaiksi. Perjantaina lennän Suomeen. Olen alkanut kaipaamaan suomalaista ruokaa (taukoa riisistä ja pavuista :D). Olen suunnattoman kiitollinen koulusta ja meidän luokasta. Jumala on varustanut minua kutsuuni koulun aikana ja osoittanut paikkani täällä. Lennän takaisin 7.2. Uusi kausi elämässä alkaa ja pitkäaikainen unelma lähetystyöstä Brasiliassa alkaa toteutua.
" Sinä, jonka käteen minä tartuin, jonka minä toin maan ääristä ja kutsuin kaukaisimmista kolkista, jolle minä sanoin: "Sinä olet palvelijani, minä olen sinut valinnut, en sinua väheksynyt". - Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi -minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni. ( Jesaja, 41:9-10)
Palatessani takaisin helmikuussa, liityn Rescue House tiimiin (yksi neljästä Ywamin keskuksista Belo Horizontessa). Tiimi on minulle tuttu ennestään olessamme täällä aktiossa viime helmikuussa. Viime kerrasta alkaen tiimi on tuntunut perheeltä minulle. Koin että paikkani olisi Rescue Housessa. Pyysin tiimiä myös rukoilemaan asian puolesta, koska koen että tiimin on myös tärkeää kuulla Jumalan ääni asian suhteen. Muutama päivä sitten sain tervetulo viestin tiimiltä. Kiitos taivaan Iskä!
Mitä Rescue House tekee? Käymme viikottain slummeissa/kaduilla jakamassa Jumalan sanaa sekä rukoilemassa heidän puolesta sekä tyttöjen ja poikien vankiloissa. Rescue tiimi kokee tärkeänä rakentaa suhteita nuoriin sekä auttaa heitä elämässään, kuten lääkärikäynnit, löytää vieroituspaikka ja jne. Rukous on että nuoret löytäisivät tiensä pois kadulta.
Olimme Rescue House tiimin mukana slummissa. Jumala johdatti meidät oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Menimme veljesten kotiin rukoilemaan heidän puolesta. Pyhä Henki oli voimakkaasti läsnä. Herra sai vapauttaa toisen veljistä henkivalloista ja profetoida kauttamme molempien elämään. Saimme rukoilla Jeesuksen verensuojaa kodin ylle lähtiessämme. Kiitollisuus täytti sydämmeni! Koen olevani etuoikeutettu nähdessäni, kun Jumala toimii niin konkreettisesti.
Kiitos kaikille, jotka olette tukeneet minua rukouksin ja taloudellisesti! Tulen elämään Ywamissa uskonvarassa taloudellisesti. Jokainen työntekijä elää oman kannatusrenkaan varassa. Olen saanut nähdä Jumalan ihmeitä talouden suhteen muiden elämässä sekä omassa. Jumala pitää huolen omistaan :) Jos haluat tukea työtäni myös taloudellisesti, ota yhteyttä. Kerron mielellään enemmän. Tarkoitukseni olisi kertoa työstäni seurakunnassa sekä järjestää "Brasilia", jonne kaikki olette enemmän kuin tervetulleita!
Rukousaiheet: - Talouteni puolesta Ywamissa sekä veljesten puolesta, jotka kohtasimme. Jumala saisi jatkaa työtänsä heissä. Kiitos rukousistanne!
Created By
Anniina Rauhala
Appreciate

Credits:

Created with images by Doug Scortegagna - "Canyons of Brazil" • Doug Scortegagna - "Santa Catarina, south Brazil"

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.