Loading

Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan minikesäkurssi 03.-04.08.2019 Wuolteen Kartano, Hämeenlinna

Tarvitsetko vinkkejä, miten voit hyödyntää digitaalisuutta, toiminnallisuutta ja pelillisyyttä omassa opetuksessasi? Kaipaatko malleja pedagogisesti toimivien opetuskokonaisuuksien luomiseen?

Tule mukaan digitaalis-taktiilisen pedagogiikan minikesäkurssille 03.-04.08.2019 Wuolteen kartanoon Hämeenlinnaan!

Kesäkurssilla tutustutaan erilaisiin digitaalisiin ja toiminnallisiin ideoihin ja opetellaan rakentamaan omaan opetukseen kokonaisuuksia. Osallistujat saavat paljon käytännössä testattuja malleja ja rakentavat koulutuspäivien aikana muutaman oman kokonaisuuden.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä (Parolan yhteiskoulu ja lukio)

Koulutuspaikka

Tunnelmallinen hämäläiskartano Wuolteen kartano kirkasvetisen Iso-Roineen rannalla (Pokkarintie 35 Hämeenlinna). Voit varata majoituksen koulutuksen ajaksi suoraan kartanolta p. 040-6546061 hintaan 45€/yö 2 hengen huoneessa ja 65 €/yö yhden hengen huoneessa.

Tunnelmia aiempien kesien Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan kesäkursseilta.

Kohderyhmä: vieraiden kielten opettajat, kieliä opettavat erityisopettajat ja luokanopettajat, S2-opettajat sekä äidinkielenopettajat (kielenhuolto). Soveltuu kaikille eri asteille alakoulusta yliopistoon. Koulutusta yhteensä 16 h.

Kurssimaksu on 320 € (sisältää arvonlisäveroa 58,06€) ja siihen kuuluu koulutus, kurssitodistus sekä molempina päivinä lounas ja iltapäiväkahvi. Majoitus ei kuulu hintaan. Kurssin järjestää Digiopetus Syyrilä.

Ilmoittautuminen 15.7.2019 mennessä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat saavat ilmoittautuessaan viestin ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Kun kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ma 15.7.2019 tai kurssille on tarpeeksi ilmoittautuneita, osallistujat saavat koulutusvahvistuksen sähköpostiinsa. Lasku kurssista lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskustusosoitteeseen. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 15.

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu ilmoittautuessaan maksamaan kurssimaksun 100%. Äkillisen esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Osallistuja etsii itse vaihtohenkilön esim. FB-ryhmissä ilmoittamalla. Kun vaihtohenkilö on ilmoittanut yhteys- ja laskutustietonsa paikka ja velvollisuus maksaa kurssimaksu siirtyy hänelle.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen saamaan innostusta ja uusia ideoita uuteen lukuvuoteen !

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.