SNYGG Ny butikk på Hitra-torget

Fredag rulles det ut rød løper oppe på HitraTorget. Champagnebrusen jekkes og hvem er det som kommer gående? Det er du!

-Jeg og Elisabeth har funnet tonen oss i mellom og resultatet er det kunden som vinner på. Til helga åpner den nye butikken vår og derfor kjører vi 20 % på både klær, sko og vesker. I alle våre tre butikker, sier Monika Wang på Hitra-Torget.

En klesbutikk for barn og unge

Sammen er de dynamitt

Man trenger ikke å være rakettforsker for å skjønne at det skjer store ting oppe på Torget i Fillan. Pappesker , klær og reklameplakater, tyter ut av både Twins Eurosko og tidligere Sti:li. Midt i kaoset, sitter to blide jenter og smiler lurt. To som har lagt sine hoder sammen. Akkurat slike jenter som gir tilvekst til Hitra-Torget, og som virkelig skaper forandring.

- Vi la sammen våre hoder og resultatet står du midt oppe i nå, smiler Elisabeth Malin.
- Fredag legger vi ut rød løper og ønsker velkommen til resultatet. Velkommen til Snygg. En helt ny butikk for barn og ungdom, sier Monika Wang.

Møttes i gangen

Vi må gå en tid tilbake, skal vi få klarhet i hvordan dette henger sammen. Vi går tilbake til jul 2014 og til åpningen av Sti:li. En smakfull klesbutikk med klær for damer og herrer , kort sagt av det stilige slaget.

- Midt i gangen her borte, møtte jeg stadig vekk Monika som gjerne ville ha klær for ung dame og herre inn på Twins. Jeg ønsket på min side å ha sko og barneklær inne hos meg og slik begynte eventyret, smiler Elisabeth og ser bort på Monika som nikker.

Tre butikker totalt

Slikt samarbeid bærer frukter og fruktene deler den nye butikken med sine to andre avdelinger; Twins Eurosko og Eurosko Twins på Frøya. Alle får de friske gode merker som kompletterer utvalget for alle tre.

- Barn og tenåringer aka Tween Teen, vil finne klær og sko her inne på Snygg. Her kan vi by på merker i vinden som blant annet Levis, Converse , Hound By Hound og Add to Bag. I tillegg har vi også fått sko som Nike, Converse og DC, forklarer Elisabet.

Twins feirer med 20 % på alle ordinære varer

Rett over gangen og litt bort til høyre, ligger sko og klesbutikken Twins Eurosko. Her inne står ”mor” Nina og prøver å holde system på esker, plakater og tett i tett med klær og sko for de voksene. Også herrene har nå fått innpass her inne og solide merker som Ricco Vero , Samsøe og Selected pryder veggene. Vegger som før kun har båret damenes snitt og farger.

- Vi gleder oss til helga, da vi endelig får vise kundene våre hvor mye bedre det blir alt på denne måten. Her vil merker som Noisy May, Vila, Sisters Point og Bølger være nytt for damene. En flott tilvekst for herrene vil være merker som Solid, Gabba og Selected.. Derfor legger vi fredag ut rød løper og kjører 20 % på rubbel og bit hele helga, smiler Nina Wang hos Twins Eurosko.

Full åpningsfest på begge øyer

På Frøya ligger Twins Eurosko´s siste avdeling. Også her skal det feires at den nye butikken Snygg, ser dagens lys på Hitra. Derfor blir det 20% avslag, fredag og lørdag til ende på Twins Eurosko avdeling Frøya også.

- Det vil komme mye nytt i vår avdeling på Frøya også i tiden fremover, men noen hemmeligheter må vi holde litt på enda. Det er en annen historie, smiler Monika Wang og titter bort på Elisabeth Malin som nikker. Ja, det er en annen historie.

Created By
Lokalavisa Hitra Frøya Markedsavdelinga
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.