Loading

Fastlege ved foten av Hardangervidda - 2 ledige stillinger Tinn kommune har to ledige fastlønnede stillinger som fastlege. fast ansettelse.

Tinn kommune med Rjukan by tilbyr både fastboende og tilreisende mange og varierte opplevelser. Arven fra pionertida, da industrieventyret startet og Rjukan ble bygd i løpet noen få år, lever fortsatt. Byen er i dag på Unescos verdensarvliste og kommunens visjon «Vi gjør det umulige mulig» er tydeliggjort bl.a i bygging av Solspeilet og en storstilt utbygging av en av Norges fremste turistdestinasjoner. Fra Gaustatoppen og Hardangerviddas rike naturopplevelser til industribyen Rjukans mangfold og Tinns bygder, ligger forholdene godt til rette for å utvikle nye næringer og virksomheter. Et område for å bo og etablere seg.

Tinn kommune har to ledige fastlønnede stillinger som fastlege, fast ansettelse.

Legekontoret ligger i Tinn Austbygd. Kontoret har tidligere vært bemannet med en fastlege og en LIS1, men er nå tenkt bemannet med disse to ledige stillingene. Kontoret er lokalisert i et helsehus med sykehjem, hjemmetjeneste, ergoterapeut og fysioterapeut.

Dersom det er behov vil vi legge til rette for LIS3 utdanning. Det er tett faglig og administrativt samarbeid med flerlegepraksis på Rjukan, inkludert egen smågruppe i kommunen.

Begge stillingene er vanlig fastlege i praksis samt andre allmennmedisinske oppgaver. Noe tjeneste i andre allmennmedisinske oppgaver vil foregå på Rjukan.

Kontoret benytter Infodoc journalsystem. Det er egen legevakt i kommunen hele døgnet. Kommunen har 3 fast ansatte legevaktsleger som dekker de fleste legevaktene. Vaktbelastningen for disse stillingene er derfor for tiden liten.

Forutsigbar arbeidshverdag med regulert arbeidstid. Mange gode kollegaer.

Lokalbefolkningen vil gjøre hva de kan for at du skal trives som fastlege i vår kommune. Kommunen har meget gode kommunale tjenester, med blant annet full barnehagedekning.

Arbeidsoppgaver

• Fastlegeoppgaver

• Kommunale legeoppgaver

Kvalifikasjoner

• Norsk autorisasjon som lege, vennligst opplys HPR-nummer i søknad

• Fullført LIS1

• Spesialist i allmennmedisin eller påbegynt LIS3 er ønskelig.

Personlige egenskaper

• God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

• Gode norskspråklige ferdigheter

• Gode samarbeids- og kommunikasjonsevne

• Førerkort kl.B ønskelig

Vi tilbyr

• Gunstig pensjonsordning, yrkesskade- og gruppelivsforsikring

• Gode opplærings- og utviklingsmuligheter

• Meningsfylt arbeid

• Et arbeidsmiljø preget av arbeidsglede, engasjement og organisasjonstilhørighet

• Lønn etter tariffavtalens bestemmelser

Praktisk informasjon

Vi ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile befolkningen forøvrig. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn eller minoritetsbakgrunn.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste med navn, alder, stilling/yrkestittel og bosted. Det kan gjøres unntak om offentliggjøring av en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om søker kan offentliggjøres selv om søker har bedt om unntak. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

For stillinger der det kreves politiattest jf. gjeldende lovverk må politiattest foreligge senest ved tiltredelse.

Nærmere opplysninger om stillingen kan rettes til:

Merethe Skui, enhetsleder helse. Tlf. 35 08 26 00. E -post: Merethe.Skui@tinn.kommune.no

Vi ber om at søkere benytter elektronisk søknadsskjema og at søknaden er så fullstendig som mulig. Gå til Tinn kommunes hjemmeside for komplett informasjon og søknadsskjema.

Attester og vitnemål kan medbringes ved et event. jobbintervju.

Rjukan og Gaustatoppen er en raskt voksende reiselivsdestinasjon, og et mangfoldig næringsliv er i stadig utvikling.

Sam Eyde skapte den særegne byen med majestetiske Gaustatoppen og Hardangervidda som nærmeste områder. På få år ble den bygd opp til en unik by som i dag er på Unescos verdensarvliste.

Den særpreget naturen, med bratte fjellsider og et langstrakt fjellplatå gjør det attraktivt å etablere kraftkrevende industri i dalbunnen og muligheter for å bygge videre på et allsidig friluftsliv på Gaustatoppen og Hardangervidda. Isklatring, strikkhopp, skikjøring og sykkel er bare noen av de spektakulære opplevelsene du kan dyrke rett utenfor stuedøra.

Gaustatoppen

Kanskje Norges vakreste fjell

ligger få minutter unna jobben og lokker deg ut på tur året rundt.

VI GJØR DET UMULIGE MULIG

Det har vi vist flere ganger. Du har vel fått med deg at vi har Solspeil som lyser opp byen på vinteren og som gjorde hele verden nysgjerrige på oss.

Over 5 måneder uten sol gjør oss kreative og røffe.

VERDENSARVBY

Rjukan er sammen med Notodden og Vinje kommuner på UNESCOs verdensarvliste med vår industrihistorie. En 90 kilometer lang verdensarv med MYE spennende og betydningsfull historie. Vemork kraftstasjon, som i dag er Norsk Industriarbeidermuseum, symboliserer både vannkraft, arkitektur og ikke minst vår kjente krigshistorie - Kampen om tungtvannet.

HARDANGERVIDDA

I Rjukan og Tinn finner du flere innfallsporter til høyfjellsplatået Hardangervidda, hvor du også finner Hardangervidda nasjonalpark. Start i byen med Krossobanen, på Skinnarbu med båten Fjellvåken, eller rett og slett ta bena fatt helt øst - i Skirvedalen.

Vi kan transport på Rjukan. Vi byr på turer med historiske transportmidler - både til lands og til vanns, i lufta - og til og med inne i fjellet!

Til og fra kommunen reiser du med buss eller bil. Avstandene er korte, og vi tar gjerne et dagmøte i Oslo før vi vender snuten hjemover til den friske lufta.