Loading

Magiska Barnbilder Workshop med fotograf Hanna Björkstedt 2019

Magiska Barnbilder

Workshop den 21:a-22:a september 2019, Skytteholm, (Ekerö).

Lagom till att äpplena hänger i träden och sommaren övergår i underbar höst är min uppskattade workshop i magiska barnbilder tillbaka ♥. Denna gång i en förlängd version under två dagar, fullmatad med extra allt! På så vis får du utrymme för reflektion och möjligheten att låta kunskapen landa under en helg som varvas mellan teori och plåtningar. För dig som vill ha en rejäl foto & inspirationsboost ♥.

10 nyfikna elever (rutinerad som nybörjare) får möjligheten att djupdyka i hur jag använder ljus, locations och rekvisita samt vad det är med mitt användande av storytelling och komposition som gör mig mer bokad än någonsin och som stundtals drar upp emot hundratusentals visningar på Instagram.

Jag täcker allt från hur du instruerar din modell till hur du hittar inspiration innan din fotografering, hur du utnyttjar det befintliga ljuset under hela dagen, leker med rekvisita (och vart jag hittar min) till hur du sätter din egen touch och stil på bilder. Jag går igenom hur jag ger mina kunder ett varierat och välfyllt galleri att välja bilder från och slutligen binder jag samman allt med en redigering som väcker historier till liv. Du kommer att proppas med inspiration för små och stora äventyr tillsammans med dina kunder och du ges även möjlighet att vara hands-on och förbereda samt fota magiska barnbilder under dygnets bästa foto-timmar. Du kommer att bo i ett enkelrum på vackra Skytteholm (Ekerö) och njuta av luncher & fika såväl som en trerätters middag tillsammans med likasinnade. Efter helgen kommer du förutom att vara full med ny inspiration och kreativitet, ha ett gäng nya, fina bilder till din portfolio från en vacker miljö, med smakfull styling.

Kolla videon ovan för att få följa med på min workshop jag hade i hösten 2018. ♥

Från djupet av mitt hjärta, TACK för en magisk dag!! ♥ Jag är så otroligt glad och tacksam för denna dag, vill gärna komma på fler workshops! - Sabrina

Fullproppat schema & härligt häng

Denna gång tillbringar vi vår tid på Skytteholm Hotell & Konferens som ligger på landet vid Mälarens strand på Ekerö cirka 30 minuter från Stockholms innerstad. Denna herrgårdsmiljö omges av böljande hästhagar och fält och en magnifik utsikt över vattnet. Perfekta omgivningar för magiska barnbilder! På Skytteholm satsar man stort på fika och köket lagar mat med hänsyn till den svenska naturen och vad årstidernas växlingar har att erbjuda. Mums!

Den första dagen hålls workshopen i en av deras trevliga & ljusa konferenslokaler. Jag tar er igenom hur jag tänker kring ljus, vad jag söker efter när jag väljer locations och vilken rekvisita jag ständigt är på jakt efter. Jag delar vad jag alltid tänker på under en fotografering och ger dig alla knep i boken för att addera djup i dina bilder. Vi bjuds på lunch, fika och när solen börjar gå ner så genomför vi dagens plåtning i solnedgången. Efter kvällens fotografering avnjuter vi en trerätters middag tillsammans med gott snack för att sedan sova gott och smälta alla intryck i varsitt enkelrum. Eventuella småbarnsföräldrar håller troligen med mig; ren lyx. :)

Morgonen efter startar vi innan tuppen gal (redan 06:00) för en att testa på olika ljusförhållanden och barnfotografering när solen går upp i de vackra omgivningarna. Därefter följer en smarrig frukost och ett långpass teori med urval och redigering på schemat. Dagen avrundas runt 13:00 och då är min förhoppning att du lämnar Skytteholm fulla utav inspiration & nyvunnen kunskap, ett steg närmare din dröm.

Skytteholm KHotell & Konferens
Ett rum på Skytteholm

En workshop för dig som vill:

♥ lära dig hur du väljer location och tidpunkt för dina barnfotograferingar,

♥ lära dig hur du instruerar och får barn att agera naturligt framför kameran,

♥ veta hur du utnyttjar och skapar magi med befintligt ljus i olika väder och olika tider på dygnet,

♥ få tips på styling och rekvisita vid barnfotograferingar,

♥ ha två barnfotograferingar i en vacker miljö med klassisk styling och rekvisita och då även få nya fina, magiska barnbilder till din portfolio,

♥ hänga med en härlig bunt barnfotografer (med olika erfarenheter) under två dagar för att inspireras och dela erfarenheter, diskutera samt reflektera kring våra bilder!

♥ övernattning i enkelrum, lunch lördag, eftermiddagsfika, trerätters middag samma kväll (dryck ingår ej) och frukost dagen efter. Alltsammans i en vacker och rofylld miljö med gröna ängar och skogens stigar precis intill sjön Mälaren, perfekt för att skapa magiska barnbilder.

Om oss

Hanna

Jag är en Stockholmsbaserad fotograf med 10 års erfarenhet av mode-, inredning- och matfoto men på senare år har jag specialiserat mig på barn och familj, något jag verkligen älskar! Men också på att utbilda andra fotografer i att hitta sin bildstil och att skapa stämningsfulla bilder.

Emelie

Emelie heter jag och lärde känna Hanna för mer än 10 år sedan då jag bokade henne för ett fotouppdrag. Sedan dess har själv fyllt en kameraväska och har gått från att anlita till att assistera Hanna. :) Inget gör mig så glad som ett roligt häng, att testa mig fram och känslan av att unboxa nyinköpta fotoprylar. Har genom åren samlat på mig en relativt bred bakgrund inom marknadsföring & projektledning genom åren och blir alldeles pirrig när jag kan hjälpa andra att nå sin fulla potential.

Detaljer

När & var?

Den 21:a-22:a september 2019

Skytteholms Slott på Ekerö/Stockholm

Tid: Dag 1 ca 10:00-21:00, dag 2 ca kl 6:00-13:00

Deltagare

10 st

Förkunskaper

Du har kunskap om bländare, slutare och ISO och är antingen en aspirerande fotograf eller har det som yrke på deltid eller heltid.

Detta ingår

♥ Workshop under två dagar på Skytteholm

♥ Lördag: Lunch, fika och en trerätters-middag (dryck ingår ej)

♥ Söndag: Frukost

♥ Övernattning i enkelrum i herrgårdsmiljö på Skytteholm

♥ Barnmodeller som vi fotograferar i den vackra parken

♥ 1 st assistent som hjälper till under workshopen

♥ Specialanpassad rekvisita i form av blommor, kläder och andra små överraskningar som hjälper dig att skapa magiska barnbilder

♥ Coachning under fototillfällena

Bonus

Du bjuds in till en låst facebook grupp där vi samlas för råd, pepp och tips över tid. Här kan du skapa kontakter för livet!

Allt för endast 7495 kr (exkl. moms)

Jag erbjuder även möjligheten att dela upp betalningen på tre månader, om så önskas blir kostnaden 2750 kr (exkl. moms) per månad.

Boka din plats genom att maila till: hanna@bjorkstedt.com ♥

Jag håller låda på workshop på workshop i maj 2018. ♥
SÅ otroligt bra och seriöst planerat med bra innehåll. Så himla kul med all rekvisita som ni ordnat till de olika sessionerna. Tycker ni var så organiserade och duktiga! Är mer peppad än någonsin på att börja göra mitt egna nu så TACK 🙏🙌 - Anna

Bokningsvillkor

Din bokning är bindande. Fakturan på kursavgiften (eller fakturorna, beroende på vad du väljer) skickas vid bokning och betalningsvillkoret är 30 dagar. Vid avbokning innan den 20:e augusti debiteras 30% av kursavgiften, om du redan betalat återbetalas mellanskillnaden. Vid avbokning efter den 21:e augusti debiteras hela kursavgiften.

Inställd kurs

Vid sjukdom eller annan oförutsedd händelse förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Vid ett sådant tillfälle betalas hela summan tillbaka till dig.

©Fotograf Hanna Björkstedt

Credits:

Hanna Björkstedt

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.