Loading

SenioriVerkko Yhteisöllisyyden, osallistumisen ja hyvinvoinnin asialla

Rohkaisemme ja ohjaamme senioreita käyttämään verkkoyhteisöjä ja -palveluja yhteisöllisyyden, osallistumisen, turvallisuudentunteen ja oman hyvinvoinnin edistämiseen.

Verkkoyhteisötoiminta

Yhteisömanagerointi + Rohkaisutoiminta + Vaikuttamistoiminta

Yhdessä on hyvä olla!

Yhteisömanagerointi

Tuemme SenioriVerkon verkkoyhteisöissä mukana olevien seniorien aktiivisuutta. Tuotamme sisältöä, välitämme tietoa ja vahvistamme vuorovaikutusta. Kuuntelemme yhteisön toiveita sisällöstä.

Rohkaisutoiminta

Järjestämme workshoppeja ja infoja. Kokeilemme erilaisia työtapoja. Kannustamme ja ohjaamme senioreita kokeilemaan erilaisia verkkopalveluja ja sovelluksia. Ne motivoivat omasta arjesta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Samalla muut digitaidot lisääntyvät.

PILOTTI: Virtuaalilasien mahdollisuudet senioreilla. Virtuaalimaailma antaa paljon mahdollisuuksia. Voi rentoutua meren äärellä, matkailla ympäri maailmaa, pujahtaa historiaan, käydä museoissa, osallistua konsertteihin ja hurjapäät voivat esim. lumilautailla tai hypätä laskuvarjolla.

PILOTTI: Testasimme Motivisti-sovellusta hyvinvoinnin tukena.

Kannustiko sovellus elämänlaatua parantaviin muutoksiin? Katsasta innostavat tulokset.

PILOTTI: DigiTraineessa nuoret ja iäkkäät toimivat yhdessä digi- ja mobiiliaiheisten aktiviteettien parissa.

Vaikuttamistoiminta

Vuorovaikutteisella viestinnällä edistämme positiivista keskustelua sekä tuomme esille digitaitojen ja -välineiden hyötyjä tasa-arvon, hyvinvoinnin ja vaikuttamisen mahdollistajana. Viestinnällä ja verkostoissa toimimalla saamme näkyvyyttä ja tunnettuutta SenioriVerkon toiminnalle ja tuloksille.

SenioriVerkko - aktiivinen vaikuttaja!

Seuraa meitä: #SenioriVerkko #DigiKylli

@2020 Minna Piispanen ja Satu Veltheim

Credits:

@senioriverkko