Loading

Fotobok

Låt mig göra en vacker fotobok åt er

Jag gör layouten och designar er bok efter just era bilder

Fotoboken ovan är i svart skinn.

Uppslag med flera mindre bilder...

...varvas med bilder som ligger över hela uppslaget och då blir riktigt stora!

föreställ er bilden ovan i 40 , 50 eller 60 cm bred!

Fakta fotoböcker

  • I en fotobok ska det vara skillnad på de olika uppslagen. Några rymmer bara en enda bild över hela uppslaget medan andra rymmer flera mindre bilder. Hela er bok utgår helt ifrån just era bilder och er bok kommer därför att få en helt egen design som ingen annan har.
  • Fotoböcker finns i flera olika storlekar 20x20, 25x25 eller 30x30 cm
  • Passar bra när man vill få med många bilder eller få till en berättelse...

Alla fotoböcker blir unika, klicka nedan så kan ni se exempel på hur en fotobok kan se ut.

Fotoböcker finns i flera olika storlekar (och rymmer väldigt olika många bilder) se prislistan.

.

Tips! En fotobok blir inte nödvändigtvis bättre för att man har fler bilder i den. Det finns ju ett visst utrymme och på det ska era bilder fördelas. Många bilder på få uppslag betyder alltså att många av bilderna blir ganska små. Personligen tycker jag det är snyggast att inte fylla en bok till max utan skapa plats så att en del av bilderna kan få bli sådär härligt stora och ligga över hela uppslag. Vill ni ha hjälp med att välja ungefärligt antal uppslag som jag tror skulle passa i just ert fall så hör gärna av er. Annars tag gärna hjälp av guiden i prislistan. Naturligtvis vill man ju ha med hela sin story i sin bok, men tänk också på att den som tittar i den ska orka se allt. Tänk gärna lite men gott, alla bilder som är i boken ska verkligen tillföra något och det ska vara spännande att bläddra till nästa sida.

Så här väljer ni bilder till er fotobok

I ert galleri markerar ni en bild som ni vill ha i er bok. Under bilden väljer ni "etikett" och lägger sedan bilden i fotoboksmappen genom att trycka på fotobok och sedan på "klar". För att se vilka bilder ni valt till er bok går ni högst upp på sidan och trycker på "favoriter". Tryck sedan på "märkt" så får ni upp de olika mapparna ni har. Tryck sedan på fotobok så ser ni vilka bilder ni lagt i den.

TIPS! Om ni tycker det är svårt att välja för att det är för många bilder kan det vara lättare om ni väljer i två omgångar. Använd då symbolen för favoriter för att välja en första omgång och då få bort en del. Filtrera sedan så att ni bara ser favoriterna så får ni färre kvar och förhoppningsvis blir det lite lättare då...Filteringen gör ni på samma sätt som jag beskrev ovan.

Klart eller ? Nästan, men jag vill gärna att ni också markerar för mig vilka som faktiskt är era riktiga favoriter. Om ni använde favoritsymbolen tidigare är det nu dags att rensa den och bara markera era verkliga favoriter. (dessa kommer jag försöka göra så stora som möjligt i boken). Välj ca 1/5 av de de bilderna ni valde till er bok.

Maila mig när ni valt klart, maila mig samtidigt vilken storlek ni önskar på er fotobok , hur många uppslag ni vill ha, samt om ni önskar den i svart alt annan färg och om ni vill ha den med eller utan text på utsidan....

För priser och storlekar på fotoböcker se bifogad prislista!

Klart!

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.