Loading

Gravidsession Hos Fotograf Nilebo

Först och Främst - GRATTIS!

Så roligt med en växande mage ! Jag har fotograferat magar i snart 5 år och älskar det! Nu i år insåg jag att min passion för gravida har blivit en otroligt stor del av mitt yrke, och jag har börjat handla in många Gravidklänningar som jag gladeligen kan erbjuder mina kunder. Så nu har jag tagit steget och gör en egen sida för just Gravida. och jag har nu ordnat ihop 2 olika paket att erbjuda just dig/er! ena för familjsessioner och andra för privatsessioner <3

Mina öppetider hittar ni på min facebooksida - Fotograf Nilebo .Något som är populärt är just kvällsbilder och Vid solnedgångs bilder tillkommer en kvällsersättning på 350kr. Glöm inte nämna att du önskar detta i din förfrågan =)

Längst ner hittar ni massvis med bilder som jag tagit

Paket - Solros , 1h session

Detta paketet passar dig som vill ha lite av varje. vackra bilder på dig , på dig och din partner , eller varför inte blivande storasyskon? Ett paket som är lite längre i tiden och har utrymme för 2-3 ombyten. Du får gärna låna klänningar om du vill, och jag har matchande tyllkjolar till små tjejer (1-10år) om ni vill ha det med. Fotograferingen sker utomhus och det tillkommer ingen milersättning inom Ängelholms kommun. Paketet innehåller 5st lågupplösta bilder som du själv väljer ut under en visning.

2000kr

Paket - Blåklint , 30 minuter session

Blåklint passar dig som vill ha en egoboozt. Vi träffas och skapar magi bara vi 2. I studion eller utomhus, vilket du känner för ! Även i detta paketet får du gärna låna klänningar , och vi kommer hinna med 2 ombyten om du vill. Om du vill ha Fotografering utomhus tillkommer ingen milersättning inom Ängelholms kommun. Paketet innehåller 3st högupplösta bilder som du själv väljer ut under en visning.

1500kr

jag kommer att lägga in bilder på alla klänningar som finns lite senare. jag har många olika storlekar och massa av varianter och färger.