ACPaaS Senior Developer/Software Architect Met een hart voor Antwerpen

Ben je een Senior Developer en Software Architect in hart en nieren? Heb je een passie voor de nieuwste software technologieën? Kriebelt het bij jou als je concepten kan omzetten in concrete resultaten?

Dan is dit de uitdaging die je zoekt!

Het voorbije jaar groeide het Antwerp City Platform as a Service (ACPaaS) uit tot een volwaardig technisch platform waar we een twintigtal generieke backend componenten (engines) aanbieden via REST API’s. Hiermee bouwen we moderne modulaire web applicaties voor de groep Antwerpen.

Als Senior Developer / Software Architect vertaal je de bedrijfsnoden van onze klanten naar oplossingen die maximaal gebruik maken van ACPaaS engines. Ons ACPaaS team, waaronder architecten en developers, geeft je hierbij alle ondersteuning die je nodig hebt.

In de rol van ontwerper sta je in voor de software architectuur. Je zoekt samen met de klant naar het optimale antwoord op zijn vraag. Je vertaalt de conceptuele architectuur in een oplossing die maximaal opgebouwd wordt met ACPaaS engines. Je denkt in microservices en destilleert nieuwe engines uit de vereisten. Je bewaakt de software architectuur tijdens de realisatie.

Als technische SPOC geef je ondersteuning en advies aan de projectteams over het werken met en opzetten van generieke componenten.

In je rol van developer sta je in voor de verdere ontwikkeling van ACPaaS componenten en dit van analyse, over ontwerp, development en testing tot en met oplevering.

Je bent de schakel tussen het management, product owners, enterprise architecten, business analisten en de technische experten. In die rol zorg je voor de vertaling van business behoeften naar technische oplossingen. Omgekeerd stel je technisch complexe onderwerpen begrijpelijk voor.

Wij zoeken een Senior Developer / Software Architect die zich thuis voelt in een dynamische omgeving met veel initiatieven en verschillende belangen. Je bent mensgericht en je kan de verschillende stakeholders overtuigen van de meerwaarde van je oplossing. Je weet wat er leeft in de organisatie en je kan proactief verwachtingen managen.

Jij

 • hebt aantoonbare ervaring in gelijkaardige rollen.
 • bent een analytische en gestructureerde denker.
 • werkt klantgericht en investeert in een lange termijn relatie met de klanten.
 • communiceert mondeling en schriftelijk op maat van je gesprekspartner.
 • denkt out-of-the-box en geeft creatieve adviezen en oplossingen.
 • speelt gemakkelijk in op de veranderende behoeften van een business.
 • bent gedreven en dynamisch, en je functioneert prima in een zelforganiserend team en zelfstandig. werkt agile, pragmatisch en flexibel.
 • levert nauwkeurig en verzorgd werk af met de nodige zin voor kwaliteit.
 • beschikt over een stevige bagage in meerdere kennisdomeinen : micro-service georiënteerde architecturen (REST API), application lifecycle management (Jira/Bamboo/Stash/Chef), programmeertalen (NodeJS, .NET Core), moderne cloud en virtualisatie technologieën (VMware, Docker), databases (PostgreSQL, MongoDB), geautomatiseerd testen, monitoring en logging (ELK).

Wij

 • geloven in zelfsturende teams waarin kennisdeling, persoonlijke evolutie en teamgeest centraal staan.
 • duwen elkaar en onze klanten telkens opnieuw vooruit, met innoverende technologieën en methodes.
 • bouwen mee aan de digitale toekomst van Antwerpen en geven hiervoor elke dag het beste van onszelf.
 • hebben extralegale voordelen zoals werken 2.0, dertiende maand, min. 35 vakantiedagen, maaltijdcheques (€7), een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, de partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, groepsverzekering, fietsvergoeding, gratis abonnement openbaar vervoer, laptop en gsm.

Helemaal overtuigd?

Solliciteer via jobs@digipolis.be

We sluiten deze vacature af op 16 juli 2017

Over Digipolis

Foto's: stad Antwerpen en Digipolis ©

Created By
Info Digipolis
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.