Loading

Travel Insights CSR i rejsebranchen powered by atlantic link

Om Travel Insights

Travel Insights er en række af events arrangeret af Atlantic Link, som sætter fokus på nogle af de udfordringer, som møder rejsebranchen nu og i fremtiden. Med eksterne eksperter, kaster vi et nyt lys på branchen og leverer inspiration og viden til, hvordan rejsebranchen kan udvikle forretningen i en positiv retning. Mere end 100 deltagere i og omkring rejsebranchen var med, da Travel Insights for første gang slog dørene op og diskuterede det højaktuelle tema CSR og bæredygtighed på rejsen.

CSR på agendaen

Karin Gert Nielsen, CEO, Atlantic Link og ophavskvinde til Travel Insights bød 100 deltagere fra branchen velkommen til premieren på Travel Insights. Gennem tre oplæg blev talt trends, flyskam og Greta-effekt, hvorfor bæredygtighed også er god business og fremlagt en dugfrisk Epinion-forbrugeranalyse af hvad danskerne mener om bæredygtighed og rejser.

Rejsebranchen bliver ofte udskældt for ikke at tage den bæredygtige agenda alvorligt. Men det blev gjort til skamme da mere end 100 deltagere i og omkring rejsebranchen diskuterede CSR og bæredygtighed på rejsen.
Keynotes: Flemming Møldrup, MäRK, Tania Ellis, The Social Business Company og Mille Marcussen, Epinion.

Vært på TV2 News Miriam Zesler sikrede, at debatten kom godt omkring og at deltagerne kunne gå fra eventet med inspiration, trends, fakta og konkrete råd til, hvordan bæredygtighed også kan ses på bundlinjen. I panelet sad Claus Nielsen, Direktør, Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, Flemming Møldrup, Livsstilsekspert, Tania Ellis, Managing Director, The Social Business Company, Henrik Specht, Direktør, RID - Rejsearrangører i Danmark og Kåre Press-Kristensen, Seniorrådgiver, Det Økologiske Råd.

Efterfølgende var der skabt de perfekte rammer for at fortsætte debatten og netværke på tværs af branchen med eksklusiv adgang til pre-opening af Rejsemessen for kvalitetsrejser i Øksnehallen.

Næste Travel Insights finder sted den 20. februar 2020

Credits:

Nicolai Karaas