Loading

DUS, tijd om weer live te verbinden! Maar dan wel op een veilige (1,5 meter) afstand

Yes, we mogen weer!

We willen dat jullie je volledig veilig en comfortabel voelen bij ons. DUS dat gaan we regelen! Dezelfde leuke dag, kwaliteit en gastvrijheid die je van ons gewend bent, maar dan wel op veilige afstand.

Wat betekent dit nou voor jouw meeting?

Hieronder geven we tips hoe je jouw meeting het beste voorbereidt op de nieuwe maatregelen. Daarnaast vertellen we jou hoe onze locatie hierop is voorbereid. Ready? Let's go!

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Wat kan jij vooraf doen om jouw gasten met een gerust hart naar DUS te laten komen?

Het programma

 • Wij maken samen met jou een passend programma, zodat iedereen tijdens de meeting de juiste afstand kan bewaren.
 • Extra tijd nemen voor het ontvangst zorgt dat de gasten verspreid aankomen en rustig hun plekje kunnen vinden.
 • Om mensen niet te veel te laten verplaatsen, hebben wij wat handige trucs bedacht. Zo hebben we een livestreamstudio die op alle schermen in de verschillende meeting spaces gevolgd kan worden.
 • Niet de groepen, maar alleen de spreker wisselt van zaal. Dat scheelt een hoop lopen in de gangen!

De gasten

 • Jullie ontvangen vooraf extra informatie over 1,5-meter-meetings bij DUS. Deze kun je met de gasten delen om een stukje spanning bij ze weg te nemen.
 • Bij binnenkomst staan onze medewerkers klaar om extra uitleg te geven over de verschillende maatregelen en het checkgesprek te voeren om na te gaan of de gast zich gezond voelt.
 • Op het scherm in de lobby is een instructie te vinden waar de gasten zich aan dienen te houden.
 • Door deze maatregelen samen te volgen, zorgen we voor veilige meetings en congressen bij DUS!

Schoon, schoner, schoonst!

 • Natuurlijk zorgen wij dat DUS helemaal schoon en gedesinfecteerd is. De hele dag wordt er extra vaak schoongemaakt en zullen we poetsen tot het blinkt!

Op de dag van jouw meeting

Wij helpen bij het parkeren, zodat iedereen op veilige afstand in en uit kan stappen.

Bij binnenkomst kunnen gasten direct hun handen desinfecteren.

Gasten volgen de looplijnen en kunnen bij binnenkomst direct het instructiefilmpje van DUS op het LED-scherm bekijken.

DUS maakt gebruik van contactloze registratie. Dit is ook mogelijk met badges. Gasten schrijven dan hun eigen naam op.

In de meeting spaces placeren wij de gasten volgens een vliegtuig systeem. First In Last Out. Zo zorgen we dat mensen niet door elkaar heen lopen. Benieuwd hoeveel mensen er per meeting space kunnen zitten met de 1,5 meter maatregel? Klik dan hier!

Op de tafel schrijven? Dat kan nog steeds bij DUS. Als jullie gebruik willen maken van onze kartonnen tafels ligt hier brown-paper op. Kan je het ook nog eens makkelijker mee naar huis nemen!

De toiletten maken wij minimaal elk half uur schoon. Tijdens pauzemomenten doen we dit nog vaker. Door middel van wachtstrepen op de grond bij de ingang, weet iedereen wanneer de toiletten te druk zijn, zodat zij niet in de rij hoeven te gaan staan. Er mogen maximaal 2 personen per toiletgroep naar binnen.

Omdat er minder mensen tegelijk in één zaal passen hebben wij nu ook een livestream studio. Zo stream je jouw sessie tegelijkertijd naar meerdere meeting spaces én neem je deze op om achteraf te delen met de mensen die er niet bij konden zijn.

Pauzes in het Speelkwartier

 • Het Speelkwartier is opnieuw ingericht. Zo kun je op 1.5 meter afstand toch gewoon gezellig een praatje maken.
 • De weg naar deze zitplekken vind jij door het éénrichtingsverkeer in het Speelkwartier te volgen.
 • Ons eten wordt zo veel mogelijk in een To Go versie geserveerd, al onze medewerkers dragen handschoenen, we werken alleen nog maar met disposables en daarnaast zorgen we óók nog eens dat alles enorm lekker is. Eet smakelijk!
"Maar kan er ook nog een beetje gespeeld worden in het Speelkwartier?"

Natuurlijk kan dat! Wel hebben we gekeken hoe je kan spelen zonder te dicht op elkaar te staan en liggen er handschoentjes klaar. Dus als jullie met niet teveel mensen tegelijk gaan basketballen, zorgen wij dat alles extra vaak wordt schoongemaakt!

Het einde van de dag

Samen met jou houden we in de gaten dat gasten gefaseerd vertrekken. Nog één keer desinfecteren bij de uitgang en de terugreis kan beginnen!

Ready to get sh*t done?