[Portfolio] ~ Creative food ~

Welkom bij de multimedia portfolio van Maarten Tromp. Hierin vindt u een selectie van mijn grafische werk. Daarnaast kunt u kennismaken met diverse andere creatieve uitstapjes, waar ik me mee bezig ben in mijn vrijetijd.
Van logo tot complete huisstijl ontwerp. Voor zowel profit als non-profit heb ik diverse off- en online grafische ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen zijn in dienst van grafische bureaus en op freelance basis gemaakt.
Logo's en huisstijlen

Clubfit biedt een sport- en ontmoetingsplek voor 40 plussers en wilde een nieuw logo. Zij hadden de voorkeur voor de kleur groen. Deze heb ik gecombineerd met een heldere oranje kleur en een stijgende hartslaglijn.

SKIPP is een project van Koraalgroep. Zij wilde hier een apart beeldmerk / logo voor. Aangezien elke stichting zijn eigen 'koraalkleur' heeft, heb ik er voor gekozen deze te combineren in het nieuwe beeldmerk.

D. Hems parketvloeren was een opstartend bedrijf waarvoor een logo en complete huisstijl ontworpen diende te worden. Gevraagd werd om een stoer logo met duidelijke houtmotieven. Voor het stoere element, is het zaagblad toegevoegd. Dit is ook een terugkerend element in de huisstijl. Ik heb daarbij gekozen voor 2 soorten hout, een oude houten vloer en strakke houten vloer.

Barberios is een barber/ haarsalon voor mannen, waar de nadruk ligt op even een momentje voor de man. De afbeelding die terugkomt in het logo betreft de Barber zelf. Kleurstellingen in het logo zijn afgestemd op het interieur van de zaak.

Voor het alternieve geneesmiddelen product Biokura heb ik een logo ontworpen. De vraag van de klant was om een pauw in het logo terug te laten komen op een sierlijke maar toch strakke manier. Aangezien Biokura meerdere producten bevat zal elk product een ander kleur logo gaan bevatten.

Naast het maken van logo's en bijbehorende huisstijlen, heb ik me ook gericht op het maken van ontwerpen voor diverse folders, flyers en uiteenlopende wenskaarten.
Leaflets, flyers en diverse wenskaarten

Online (wedstrijd)opdracht voor Walibi. Waarvoor ik een banner heb gemaakt waar de snelheid in terugkwam.

De wens van de opdrachtgevers was dat er in ieder geval veel kleur, hippe retro en abstracte elementen in terug zouden komen. Gekozen is om de opdruk van een 60's dekbed te gebruiken. Deze komen terug op de voorkant als astronauten.

Deze opdrachtgever wilde abstracte elementen erin hebben, en een hadden een duidelijk voorkeur voor een vos op de voorkant. Gekozen voor een diamant als watermerk vanwege de ondertitel.

Rouwkaart, waarin de wens was om de persoon in verschillende momenten van zijn leven terug te laten komen. Daarnaast moest de kaart een ander formaat zijn, daarom is er gekozen voor een drieluik.

In mijn vrijetijd ben ik creatief bezig met het maken van muziek, bijbehorende visuals en fotografie.
BMI Goes India - live Asian underground music

Bij BMI ben ik naast muzikant ook verantwoordelijk voor de volledige Pr en grafische uitingen.

Mur Du Son

Voormalige electro rockband. Ook hier was ik verantwoordelijk voor het schrijven van de nummers en de complete pr van de band.

Fotografie en beeldbewerking
Meer ontwerpen, websites, muziek en fotografie kunnen bekeken worden op mijn website. Wilt u meer weten over mij en mijn werk, dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.
Contactgegevens: Maarten Tromp Den Bult 88 5616 GJ Eindhoven mgmtromp@hotmail.com
Bedankt voor het kijken!

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.