Loading

Innostavaa kieltenopetusta 15-18.10.2018 PYHÄTUNTURI

Kaipaatko uutta inspiraatiota opetukseesi? Haluaisitko ideoita toiminnallisuuden, pelillisyyden tai digitaalisuuden luontevaan hyödyntämiseen omassa opetuksessasi?

Tule mukaan ainutlaatuiseen koulutukseen, jossa yhdistyvät ammatillisen osaamisen päivittäminen sekä luonnossa liikkuminen ja virkistäytyminen Lapin huikaisevan kauniissa maisemissa! Koulutus järjestetään 15.-18.10.2018 Pyhätunturilla Pelkosenniemellä.

Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin toiminnallisen pedagogiikan tehtäviin, jotka on koeponnistettu käytännön opetustilanteissa.

Esimerkkien pohjalta ideoidaan ja laaditaan konkreettista materiaalia ja tehtäviä omaan opetukseen.

Koulutuksessa keskitytään ennen kaikkea toiminnallisuuteen. Lyhyissä digiosuuksissa käydään läpi muutamia sovelluksia ja tutustutaan kamerakynä -pedagogiikan hyödyntämiseen kieltenopetuksessa.

Yhdessä kollegoiden kanssa ideoita syntyy roppakaupalla.

Koulutuspäivien ohjelmaan kuuluu keskipäivällä tehtävä 1-3h patikointi tai muu ulko-ohjelma säästä riippuen. Käymme tutustumassa muun muassa henkeä salpaavaan Suomen suurimpaan kuruun ja kipuamme ylös tunturiin. Saamme myös nauttia lounasta luonnon helmassa, jonka jälkeen on hyvä jatkaa koulutusta pitkälle iltaan. Pyhätunturin upeissa maisemissa järjestettävä koulutus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden virkistäytymiseen ja voimaantumiseen lokakuun kirpeinä syyspäivinä.

Kesäkuvia Pyhätunturilta.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä. (Parolan yhteiskoulu ja lukio)

Kohderyhmä: Kieltenopettajat sekä kieliä opettavat erityis- ja luokanopettajat. Esimerkkimateriaali on kouluttajan omaan työhönsä valmistamaa vieraiden kielten materiaalia, mutta se on sovellettavissa myös S2 -opetukseen ja äidinkielen kielenhuollon opetukseen. Koulutus soveltuu kaikille asteille alakoulusta aikuisopetukseen. Ryhmän maksimikoko on 14 ja koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 8.

Koulutus- ja majoituspaikkana toimii paritalo Aamukuru A ja B, joka sijaitsee Pyhätunturin rinteessä lähellä palveluita. Majoitus paritalon kahden hengen huoneissa kuuluu kurssin hintaan, sillä koulutus alkaa aikaisin aamulla jatkuu myöhään iltaan ja vielä saunassa ja iltapalapöydässäkin nautitaan yhteisöllisyyden mukanaan tuomista hyödyistä. Kyseessä on siis todellinen kieltenopetuksen boot camp.

Osallistujat voivat halutessaan tulla ilman lisäkustannusta majoittumaan jo sunnuntaina 14.10. ja lähteä kotimatkalle vasta perjantaina 19.10. Pyhälle on julkisen liikenteen kuljetukset Rovaniemen lentokentältä ja Kemijärven sekä Rovaniemen rautatieasemilta. Talon pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, joten myös omalla autolla voi saapua.

Koulutuspaikkana toimivan talon toinen puoli on lemmikkieläimille sallittu ja tälle puolelle tulee mukaan kurssin ajaksi kaksi kouluttajan labradorinnoutajaa eli osallistujilta kysytään tämän takia ilmoittautumisessa allergiasta. Allergiapaikkoja on 8 talon toisessa huoneistossa, jossa myös itse koulutus pidetään.

Koulutukseen sisältyy vähintään 32 tuntia opetusta. Koulutuksen hinta 800 € sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, ruokailut ja majoituksen. Matkat eivät kuulu hintaan. Hinta sisältää 24% arvonlisäveroa eli 154,84€. Koulutuksen järjestää Digiopetus Syyrilä.

Sitovat ilmoittautumiset 30.8. mennessä. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Allergisille huonepaikkoja on 8.

Koulutukseen pääsevät saavat koulutusvahvistuksen viimeistään 1.9. tai jo aiemmin, jos koulutus varmistuu ennen sitä. Koulutukseen osallistuvat saavat laskutusosoitteeseensa laskun, jonka eräpäivä on 30.9. (Huom! Selvitäthän ennen ilmoittautumistasi, maksaako koulu osallistumisesi ja koulun sähköisen laskutusosoitteen, sillä Digiopetus Syyrilä käyttää sähköistä laskutusta.

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu ilmoittautuessaan maksamaan kurssimaksun 100%. Äkillisen esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Osallistuja etsii itse vaihtohenkilön esim. FB-ryhmissä ilmoittamalla. Kun vaihtohenkilö on ilmoittanut yhteys- ja laskutustietonsa paikka ja velvollisuus maksaa kurssimaksu siirtyy hänelle.

Tervetuloa mukaan kokemaan ainutlaatuinen koulutus ja elämys!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.