Loading

Familie - EN GUIDE

Hva koster en familiefotografering?

KJERNEFAMILIE

Det koster kr 2150,- for en time fotografering i studio av kjernefamilie. Det vil si foreldre og barn. Da har vi tid til å ta for eksempel hele familien samlet, søsken alene, far og mor osv. Ønsker du å samle flere? Kanskje besteforeldre, tanter eller søskenbarn? Se neste avsnitt.

STORFAMILIE

Storfamilie koster 3990,- for en time fotografering. Da tar vi bilde av familiene individuelt, besteforeldre med barnebarn, alle barnebarn, søsken med foreldre osv. Alle kombinasjonene du ønsker. Her for altså alle familiene sine egne familiebilder i tillegg til et av flokken samlet. Fin spleisegave til besteforeldre.

Hva er inkludert i fotograferingen?

En kostnadsfri visningstime settes opp for å se en presentasjon av bildene med en av våre fotografer. Her viser vi bildene stort med musikk. Dette får vi tilbakemeldinger på som en veldig hyggelig opplevelse.

Her får dere hjelp og veiledning fra oss, samt rabatter på det dere ønsker å bestille.

Denne timen avtaler vi etter fotograferingen.

Kan dere ta generasjonsbilder/store grupper?

Selvsagt kan vi det. Vi i Studio Hjelm har som profesjonelle fotografer god og lang erfaring i oppstilling og belysning av store grupper. Dette er viktig for gode familiebilder!

Ønsker hver individuelle familie bilder av kun sin familie er det kun et tillegg på 595,-. Da slipper dere å betale for en egen fotografering.

Kan vi ta med dyr?

Kjæledyr er en stor del av familien, ta de gjerne med i studio.

Kan vi fotograferes i helgene?

Vi er dessverre opptatt med brudepar i helgene, men har åpent hverdager fra 08:30 til 15.30 og har også noen kveldstimer i ukene.

Ring oss, vi finner alltid en tid! Telefon 51 88 14 00.

Hvilke klær skal vi ha på oss?

Vi anbefaler klær som harmonerer sammen i fargene. Bruk gjerne lyst tøy. Unngå ruter, striper, logoer ol. da dette stjeler oppmerksomheten fra ansiktene.

Nøytrale farger på klærne er renest, og skaper også tidløse bilder. I større grupper anbefales det å bruke tøy med lange armer. Små barn bør derimot ikke ha for mye klær på. Ha gjerne nakne armer og ben på barna.

Vi anbefaler å ta bildene uten sko og sokker.

Barn på familiebilder

Vi anbefaler at barn er minst 15mnd før dere tar en helt time med familiefotografering. Babyer vil ofte skape en liten utfordring i en familieoppstilling fordi de er så små. Det er kjekkere når barna er en del av fotograferingen.

Kan vi ta bilder utendørs?

Selvsagt, dette synes vi er kjempefint.

Bilder på Vaulen: tillegg på 490,-

Bilder på Solastranden: tillegg på 790,-

Ring oss på 51 88 14 00 for timebestilling.

Velkommen til oss!

Fotografene Arild, Marita, Henriette og Stine Lise

Created By
Studio Hjelm
Appreciate

Credits:

© Studio Hjelm