Loading

Kielioppia toiminnallisesti 11.9. Tampere -16.11. Lappeenranta - 27.11. Turku

Kieliopin ymmärtäminen ja syvällinen oppiminen eli se, että osaa soveltaa sitä kaikessa kielenkäytössä on oppijoille haastavaa. Kieliopin konkretisoiminen ja visualisoiminen auttaa suurta osaa oppijoista hahmottamaan kielen rakennetta ja esimerkiksi taivutuksia paremmin. Taktiilis-toiminnallinen kieliopin opetus perustuu siihen, että asioista tehdään konkreettisempia, asiat opitaan esimerkiksi käden liikkeen kautta.

Jos kaipaat uusia ideoita innostavaan ja kannustavaan kieliopin opettamiseen, tule mukaan 11.9.2019 klo 9-15 Tampereella, 16.11.2019 klo 9-15 Lappeenrannassa tai 27.11.2019 klo 9-15 Turussa järjestettävään koulutukseen! Koulutuksessa tutustutaan taktiilis-toiminnallisen materiaalin käyttöön kieliopin opetuksessa. Päivän aikana käydään läpi kouluttajan omassa työssään testaamia ideoita ja laaditaan muutamia tuotoksia omaan opetukseen. Koulutus soveltuu eri asteilla kieliä opettaville opettajille, siis myös S2-opettajille ja erityisopettajille. Koulutuksen kesto on 7 t.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017, FM, lehtori Heini Syyrilä

Koulutuspaikka Tampere

Yrityskeskus Pisparanta Rantatie 45 A Tampere.

koulutuspaikka Lappeenranta

Lappeenrannan marttojen juhlatila Valtakatu 45 Lappeenranta.

Koulutuspaikka Turku

Auriga Business Center, Juhana Herttuan Puistokatu 21 Turku

Hinta: Koulutuksen hinta on 150 € (ALV osuus 29,03 €) Hinta sisältää koulutuksen ja materiaaleja. Hinta ei sisällä ruokailua.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 26.8. mennessä (Tampere -koulutuksen toteutuminen varmistunut), 21.10. mennessä (Lappeenranta) ja 11.11.2019 mennessä (Turku) Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on 15 henkilöä. Koulutuksen toteutumisesta ilmoitetaan kieltenopetus.fi -sivustolla heti kun vähimmäismäärä on tullut täyteen. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat "Ilmoittautumisesi on nyt lähetetty onnistuneesti" -viestin heti ilmoittautumisen yhteydessä. Jos et saa tätä viestiä, ole yhteydessä! Kurssin toteutuessa osallistujat saavat lisätietoa sähköpostilla lähempänä koulutusta.

Laskutus: Koulutuksen laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli koulutuksen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja), jota kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli koulutuksen maksaa osallistuja, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä, joten ilmoitathan laskutusosoitteesi viimeistään 21.8./23.10./13.11.

Peruutusehto: Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja on syystä tai toisesta estynyt tulemaan koulutukseen, hän voi osallistua Digiopetus Syyrilän vastaavaan koulutukseen myöhemmin tai hän on hän itse velvollinen järjestämään tilalleen toisen henkilön. Koulutukseen ei siis ole listaa varalla olevista. Laskutus siirtyy tilalle tulevalle henkilölle sitten, kun hän on jättänyt oman ilmoittautumisensa sähköpostilla osoitteeseen koulutus(@)kieltenopetus.fi

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate