Cuba - A Dutch Tour bY: rYAN rOUSSEAU

Hallo iedereen, mijn naam is Ryan, en vandaag gaan wij naar Cuba om te leren over communisme en ook historie. Cuba is een heel interessant land met veel dingen te doen, de hoofdstad van Cuba is Havana. Havana heeft veel prachtige museums en veel mooie plekjes om te genieten en mooie foto's te nemen. Later in de week, gaan wij naar een fantastisch resort.

Reis Dag: We arriveren in José Martí International Airport, de vlucht is zeven uur lang. Pak je koffer!

Dag Een: Op de eerste dag, blijven wij in Havana om de toeristische attracties te zien. Op dag een, gaan wij naar het centrum van de stad. Deze plek is een echt oud deel van de stad met veel historie en cultuur. Onze eerste stop van dag één is de oude wijk van Havana, met veel koloniale gebouwen en de sfeer van een eeuw geleden. De tweede stop is het plaza Vieja, middenin de oude wijk. Je kan hier veel kleurrijke gebouwen zien. Ons hotel in Havana is de Melia Cohiba, met heel veel mooie kamers.

Dag Twee: Opde tweede dag, blijven wij in Havana om de musea te zien. De eerste stop van de tweede dag is het museum van de revolutie, die veel informatie over de twintigste eeuw en communisme heeft . Vlakbij het museum is een ijskraam, en hier kunnen wij lekker afkoelen. De tweede stop is het museum van decoratieve Kunsten. De wandeltocht naar het museum is 20 minuten lang. In dit museum, kan je veel kunst en beelden zien. Aan het eind van de dag, gaan wij met een bus naar het Melia Buenavista resort aan de kust van Cuba.

Dag Drie: Op de Derde Dag, kan iedereen relaxen in het resort, met je eigen kamer en een prachtig uitzicht. Een uitgebreid ontbijt is inbegrepen in ons arrangement en voor de andere maaltijden zijn er veel restaurants te vinden. Voor uw vrije tijd, is er een prachtig zwembad en het mooie strand met het blauwe water van de oceaan. Als je avontuurlijk bent, kun je ook een jetski huren.

Dag Vier: Voor de Vierde dag, gaan wij op een boot avontuur naar het eiland Vermeri. Dit eiland is heel mooi, net als een echt paradijs. Het water hier is lekker warm dus je kunt hier heerlijk zwemmen. De stranden zijn ook prachtig. Er is een prachtig koraal reef waar het heel mooi snorkelen is. Aan het eind van de middag gaan we weer met de boot terug naar het resort.

Dag Vijf: Op de vijfde dag, gaan wij naar een ander stuk van Cuba, de stad Guantanamo. Deze stad is beroemd omdat daar een heel bekend gevangenis van Amerika was. Nu is de gevangenis gesloten en is er een museum met informatie over de gevangenis.

Dag Zes: Op de zesde dag, gaan wij terug naar het Havana José Martí International Airport om terug naar Nederland te vliegen. Pak je koffer uit!

Credits:

Created with images by neiljs - "Playa Ancon, Trinidad de Cuba"

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.