Loading

Telman Amazing Race

Vietimme talviliikuntapäivää Amazin Race -tyyliin. Jakauduimme ryhmiin ja aluksi jokainen ryhmä sai nipun kirjekuoria. Ensimmäisessä kuoressa oli ohjeet, joiden mukaan pitää toimia. Kuoret oli numeroitu ja uuden kuoren sai avata sitä mukaa, kun tehtävä oli ratkaistu ja seuraava kohde vihjeen avulla selvitetty.

Kaikkien ryhmien ensimmäinen tehtävä suoritettiin sisällä. Tehtävänä oli mm. etsiä luokasta jotain lajiteltavaa tai ratkaista palapelin tai ristikon avulla seuraava kohde.

Yhden ryhmän tehtävänä oli toimittaa vahtimestarilta haettu kirje oikealle henkilölle. Vastaanottaja ilahtui yllätyksestä!
”Etsikää maasta teksti Mualiman napa. Ottakaa valokuva niin, että teksti ja jokaisen kengät näkyvät kuvassa.”
Vihjeiden avulla suunnistettiin mm. kauppaan, josta tehtävänä oli ostaa keksipaketti myöhemmin kaakaon kanssa tarjottavaksi.
Tehtävänä selvittää, moneltako lähtee seuraava bussi Petoselle, hmm...

Toimintaan oli liitetty mukaan kierrättämiseen liittyviä tehtäviä.

Ryhmä sai itse päättää mihin käyttää saamansa pullorahat. Ostoksena mynthon-rasia ja suklaapatukka, jotka arvotaan myöhemmin ryhmäläisten kesken.
”Menkää paikkaan, josta voitte löytää nelijalkaisia ja karvaisia kavereita.”
4. Kohde: Jatkakaa matkaa paikkaan, josta löydätte nallen kuvan ja mahdollisesti pieniä lapsia.
Tehtävä: Valitkaa ryhmästänne vähintään yksi, joka käy laskemassa liukumäkeä. Ottakaa tilanteesta kuva.
Vihje: Kuoressa on kartta, josta on ympyröity seuraava kohde. Tehtävä: Käykää pyytämässä ilmainen esite tai ohjelmisto lippukassalta.
Tehtävä: Muodostakaan ryhmänä kirjaimet T E L M A omaa kehoanne käyttäen. Ottakaa ”patsaasta” valokuva teatterin edustalla.

Näissä tunnelmissa on hyvä jäädä loman viettoon! 😎