Loading

We zijn aan het einde van een zeer “speciaal” 2020 Covid jaar.

Zoals jullie ondertussen weten is het zwembad tot 19 januari 2021 gesloten maar we zitten natuurlijk niet stil.

We zijn al in volle voorbereiding voor de nieuwe herstart maar er zijn de komende weken ook online mogelijkheden om aan te sluiten bij de trainingen van Alex van Zutphen (meer info verderop in deze nieuwsbrief)

Wellicht hebben jullie al in de media vernomen dat er speciale regelingen zijn voor de topsporten waaronder waterpolo ook valt.

In het kort gaat dit inhouden dat de heren 1 selectie van AZC in “een bubbel” gaat, inclusief verplichte wekelijkse testen en trainingen en oefenwedstrijden mogen hervatten vanaf 4 januari.

Voor de thuiswedstrijden van ons 1e herenteam zijn weer vrijwilligers nodig om onder andere het bad op te bouwen, de jury te bemensen en ongetwijfeld ook weer corona-verantwoordelijke(n) die de naleving van het protocol bewaken en begeleiden. De details wat exact nodig is volgen nog. Maar je kunt je nu wel alvast aanmelden, je kunt dan als vrijwilliger live de wedstrijd zelf meemaken. Gebruik onderstaande button om je aan te melden.

De eerste officiële wedstrijd staat gepland voor 23 januari.

Het is nog onduidelijk wanneer de andere competities hervat worden maar het ziet ernaar uit dat de competities mogelijk doorlopen tot eind mei/begin juni.

Afhankelijk van dit soort ontwikkelingen zullen we pas op het einde van dit seizoen kunnen gaan opmaken wat de totale financiële impact hiervan voor AZC zal zijn.

Online work-out met Alex van Zutphen

Afgelopen voorjaar in de lockdown gaf Alex van Zutphen via YouTube work-outs die je thuis kunt volgen. Hij is deze lockdown weer te vinden op YouTube. Alex is een bekende Alphens atleet. Afgelopen zomer heeft hij ook aan AZC op het grasveld bij zwembad De Hoorn, een bootcamp gegeven. Wil je toch in beweging blijven? Wil je als het zwembad weer open is met trots je sixpack laten zien? Ga dan naar zijn YouTube kanaal

Drijf-inn Bioscoop/ Discozwemmen

Doordat het zwembad dicht is gaan helaas de drijf-inn bioscoop en het discozwemmen niet door. Omdat er zo enthousiast werd gereageerd op deze activiteiten worden deze activiteiten verplaatst naar de voorjaarsvakantie. Wanneer exact horen jullie later.

Vrijwilligers oproep

Wij willen graag de website van azc-alphen.nl onder handen nemen. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers. Ben je niet handig met computers en websites onderhouden? Geen probleem!

We zijn vooral opzoek naar redacteuren. Stukjes schrijven over wat de afdeling allemaal doet, welke activiteiten er zijn, hoe is de wedstrijd gegaan, waar kan je terecht als je lid wilt worden.

Heb je interesse om hierin een steentje bij te dragen, mail dan naar Melissa Dongelmans via onderstaande button.

Zoals eerder aangegeven is 2020 een wel heel 'speciaal' jaar geweest. Daarom ook een zeer gemeend dankjewel aan alle vrijwilligers die het afgelopen jaar AZC hebben laten draaien 'voor zover dat kon'.

Naast de reguliere taken die we binnen onze zwemvereniging kennen, hebben vrijwilligers zich bewezen bekwaamd in allerhande coronakwesties, van het opstellen van protocollen, tot het handhaven van dergelijke voorschriften als coronaverantwoordelijke tijdens trainingen en of wedstrijden.

Dus veel dank aan alle vrijwilligers en onze trouwe leden die AZC ook in dit speciale jaar trouw zijn gebleven!

Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben, neem dan contact op met je afdeling via onderstaande button.

Namens het bestuur

John Jansen, voorzitter

Een niet te missen kans: SponsorKliks

Nog maar even in herinnering roepen. Een makkelijke en gratis manier om AZC met euro's te supporten. Doe je online aankopen via SponsorKliks. Kleine moeite, groot genot voor AZC. Maak er in voorkomende gevallen gebruik van!