Loading

There is a life outside Carles falcón

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

Una de les coses que més m'agrada és cantar. He cantat des de jove a diversos cors de diferents estils. Ara estic a l'Orfeó Atlàntida. Aquest curs estem preparant la Missa nº3 de Bruckner com a peça principal. A part de cantar m'agrada sortir amb els amics, caminar i estar amb la família. I viatjar tant com pugui.

Embarcant amb part de la família cap al creuer a Noruega aquest estiu
Concert de fa dos anys a la catedral de Perpinyà juntament amb un cor francés: Requiem de Dan Forrest.
Concert amb Gòspel Gràcia

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

El viatge que més m'ha marcat és una estada de dos mesos a El Salvador, l'any 1994, fent de cooperant amb comunitats de refugiats repatriats després de 12 anys de guerra civil. Un xoc de realitat difícilment oblidable.

Tornant de comprar síndries a la comunitat Salinas del Potrero a El Salvador

De paisatge em quedo amb Islàndia i Nepal. També guardo molt bon record del Camino de Santiago que vaig fer el 1992.

A l'esquerra: Turisme rural al Nepal- Rebuda d’una comunitat als guiris que han anat a passar uns dies allà. Quin tip de riure! // A la dreta: la natura salvatge d’Islàndia

Una pel·lícula (o més):

Tota la vida m'ha agradat molt el cine. Les pel·lícules de la meva infància són El libro de la Selva i Chitty-Chitty-Bang-Bang; i les de la meva joventut El Muro, La ley de la calle i Blade Runner. De clàssics: Tiempos Modernos, Senderos de Gloria y Casablanca. M'agraden les pel·lícules amb càrrega emocional implícita tipus: Quien ama a Gilbert Grape, Las alas de la Paloma, Balzac y la joven costurera chin; les d'acció com El fugitivo, i les d'humor mig surrealista com Oh brother o Nuestro último verano en Escocia. Les que no m'agraden són les de por ni les de sang i fetge. Darrerament he gaudit molt amb Birdman, Tres anuncios en las afueras y Patterson.

Una sèrie (o més):

No sóc de sèries i no en segueixo gaires. M'agraden les que són de capítols que acaben, no em va això de quedar-me amb una intriga a mitges. Plats bruts té alguns capítols brutals, com el que acaben amb els caps penjats a la paret. Ara estic mirant Crimen en el Paraíso

Un llibre (o més):

Els llibres que més cops he llegit són Siddharta de Hermann Hesse i El camino de Delibes. M'agraden així, curts. Dels darrers que he llegit recomanaria El guardián del Centeno de Salinger, Los girasoles ciegos de Alberto Méndez i Los Principes Valientes de Pérez Andujar.

Un grup, cantant o estil musical:

La música és una passió. Penso que cada tipus de música té el seu moment i per això a la meva biblioteca tinc des de cant gregorià a reggaeton. Les cinc que he reproduït més cops, a part de les que m'haig d'aprendre per cantar-les al cor, són: Don't leave me know de Supertramp, Don't blame it on the boggie dels Jackson5, In my time of dying de Led Zeppelin, la Passacaglia i fuga en dom de Bach i el Concert per a piano n2 de Rachmaninov.

Una cita amb la qual t’identifiques:

Era tan pobre que només tenia diners

i per a la feina:

Piano piano si va lontano

Un record que no voldries oblidar:

Aquells moments que m'han fet bategar el cor amb força. I la crema catalana de la meva àvia. Espectacular!

Un somni personal a realitzar:

Escriure un llibre. Ja estic buscant la història

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! El protagonista del proper número serà:

Sandra Ramos

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.