Loading

Markedsføring 2020 © Lars Hedegaard Pedersen

Lars Hedegaard Pedersen har gennem en årrække arbejdet som journalist og strategisk rådgiver med speciale inden for kommunikation, medier, markedsføring, strategi og branding.

I sit virke som journalist har Lars Hedegaard Pedersen skrevet mere end 1.200 artikler om markedsføring, medier, forbruger- og medietrends, kampagner og strategier for danske og internationalt anerkendte brands, og har dækket udviklingen af nye teknologier, medieformater og kreative koncepter fra allertætteste hold.

MARKEDSFØRING

Insourcing skal bringe detailkæmpe tættere på forbrugerne

Gennem bedre udnyttelse af data og teknologi forventer Salling Group at komme tættere på forbrugeren ved at insource det digitale medieindkøb og foretage medieinvesteringer på et mere oplyst grundlag.

Detail-gigant insourcer digitalt medieindkøb

Salling Groups supermarkedskæder, Bilka og Føtex, insourcer det digitale medieindkøb. Formålet er at sikre, at medieinvesteringer fremover ligger tættere på forretningen og styrker kædernes digitalisering.

Nyt studie: Mærkevarer driver mere salg

Et nyt studie fra Aarhus Universitet viser, at private label-produkter har svært ved at erstatte premium brands. Stærke brands driver mere salg end mindre kendte mærkevarer og private label-produkter som i stigende grad afskærer kunder fra at købe deres favoritbrands.

Her er Jørgens afløser

Kims har lagt Jørgen bag sig og tager hul på et nyt reklameunivers, som fremover skal tegne en renere linje til chipsproducentens pay-off: “Når du er sulten for sjov”.

Burger King vs. McDonald’s: Hvem driller hvem?

Når Burger King i seneste kampagne opfordrer kunderne til at købe mad hos McDonald’s, så kan det i mere end én forstand blive en dårlig forretning, skriver Lars Hedegaard Pedersen.

Velkommen til "Tavshedens Lov"

Mens der bliver banket løs på de evigt benægtende mediechefer, går mange bureauchefer i øjeblikket rundt og holder vejret. Hvem tør kaste den første sten og løfte sløret for strukturelt problem, der stikker langt dybere end sexchikane og andre krænkelser af medarbejdere?

Created By
Lars Pedersen
Appreciate