Loading

PRODUKTGUIDE med priser, 2021

Min filosofi är att era foton inte ska glömmas bort på en hårddisk eller gömmas i mobilen, utan att ni istället ska ha högkvalitativa tavlor, album och keepsakes att glädjas åt, varje dag,i en livstid framöver!

De bildlösningar jag erbjuder efter fotograferingen är handgjorda och till stor del tillverkade utav mig, här i studion i Sunne! Det finns ett stort utbud med flera olika produkter och jag har definitivt något som passar just ditt hem och din stil, eftersom ni under er personliga bildvisning får vara med och skräddarsy era egna tavlor och produkter!

Eftersom bilderna ska hänga på er vägg som en del av inredningen under många år, är det viktigt att man delar beslut om bildval, format och ramar. Om någon utav er får förhinder att komma på bildvisningen, är det därför bättre att boka om er tid.

Under bildvisningen designar vi tillsammans en kollektion av era favoritbilder, och ni får möjlighet att välja färg, form och produkt utefter vad som passar just ert hem och era behov. Vill ni ha en serie i ett fotoalbum att bläddra i, eller kanske en personligt designad album med linneomslag? Eller vill ni se er busiga familjebild stort på väggen i en vacker, handgjord ram som matchar inredningen i vardagsrummet, och därmed varje dag minnas just det ögonblicket?

Att tänka på

1. Vart i ert hem önskar ni hänga era tavlor? Mät de aktuella väggarna, och ta gärna även med en mobilbild på rummet till bildvisningen så blir det lättare att hitta rätt ramar och storlekar

2. Det är genom bilder barnen minns sina första år, vad vill ni att dom ska ha med sig från den här tiden livet? Kanske ett album eller den populära Memoryboxen? En bordsförstoring att ha på sitt rum?

3. Julklappar & Presenter En personlig gåva är alltid den mest uppskattade! En bordsförstoring i 18x24cm är den perfekta presenten till någon som önskar sig en fint foto på barnen eller familjen!

4. Prata ihop er om en ungefärlig budget så att ni går in på bildvisningen med samma grundtanke. Kom ihåg att era tavlor, album, och minnesboxar är en investering som med åren kommer bli mer och mer värdefull för både er och era barn.

5. Och så var det det här med digitala bilder… I vissa produkter ingår de matchande digitala bildfilerna, antingen som högupplösta printbara filer, eller optimerade för sociala medier. Det går även bra att köpa enstaka, eller i 5-pack. Beställer ni produkter för minst 3.000kr kan ni som tillval välja att köpa alla digitala bildfiler för halva priset!

6. 2-4 veckor efter er bildvisning får ni hämta ut er beställning, allt redo att direkt hängas på väggen, bläddras i, eller ges bort! Era foton är ytbehandlade för att stå emot damm, smuts och UV-ljus från solen och kommer därmed att hålla i generationer framöver

Credits:

Anna Granath