Het E-Team in maart We gaan door voor het kwf

Het E-Team zet zich in voor de strijd tegen kanker en steunt het KWF. Help jij mee? Volg onze acties op facebook.

We verkopen leuke armbanden en Ibiza Woondecoratie

Woondecoratie in Ibiza-stijl
Schelpen-woondecoratie
Leren armbanden te koop
Leer en kralen met bedeltjes

Koop nu een Kaars voor Hoop voor 5 euro en kom 20 mei om 23.00 uur kijken bij het Van Tuyllpark. Natuurlijk kun je ook zelf langs alle lichtjes lopen.

Lichtjes om het leven te vieren
Kom de lente vieren op 25 maart

Ga mee wandelen in het Bentwoud samen met Yvette Visser en ontdek de lente. We starten met een kop koffie of thee bij restaurant Roest tussen 10 en half 11. Om half 11 start de wandeling. Om half 12 zijn we weer terug en kunnen gezellig napraten met een warme kop thee of koffie. De kosten zijn 5 euro per persoon. Geef je snel op.

Bij Restaurant La Tasca in Delft, Eetcafé de Egelantier in Hazerswoude en Roxy's Patat in Westwoud staat de donatiebus voor het KWF. Lekker eten en gelijk doneren aan het KWF.

De donatiebus

Professioneel aan de slag met de complimentenkaartenset van bureau Traject-Coaching. Een setje van 32 kaartjes waarbij per set 7 euro naar het E-Team gaat voor verder kankeronderzoek van het KWF.

Een compliment is zoveel waard

Blijf ons volgen. Er komen nog vele leuke acties aan. Samen helpen we kanker te bestrijden. Kom ook 20 en 21 mei 2017 op de SamenLoop voor Hoop in Zoetermeer.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.