Loading

Nya ljusstakar och doftljus från Blomus Vad är mysigare än att tända ett ljus?

Det tyska designföretaget Blomus lanserar denna säsong två olika varianter av levande ljus. En nytolkning av den klassiska kammarljusstaken som enkelt kombinerar stål med marmor och terrazzo, samt en kollektion av doftljus med diskreta toner av fikon, sandelträ, havssalt, salvia och myrra.

Blomus lanserar Castea, en modern ljusstake som inspirerats av den klassiska kammarljusstaken. Geometrin är anmärkningsvärt enkel, men ändå skickligt formgiven, av den unga polska designern Justyna Poplawska som bor och arbetar i Köpenhamn. Staken har en rund bas av marmor eller terrazzo, med ett smalt stålhandtag som ger den siluetten av en kammarljusstake. Sätter man ljusstakarna i par uppstår en modern och spännande lätthet då nivåskillnaden på de två olika ljusstakarna blir tydlig.

CASTEA i krompläterat stål

Art.nr 65753

CASTEA i pulverlackerat stål

Art.nr 65755

CASTEA i pulverlackerat stål och terrazzo

Art.nr 65756

På ett tilltalande sätt rör sig Blomus in på doftljusmarknaden med en kollektion av naturligt doftande ljus med toner av fikon, sandelträ, havssalt och myrra. Blomus hämtar sina aromatiska dofter från naturen vilket ger rummet en diskret och lätt parfymering.

Ljusen är tillverkade av miljövänligt sojavax som minimerar produktionen av sot. De högt ställda kraven på material och produktion gör att ljusen, som till stor del är handgjorda, har mycket lång brinntid.

FRAGA Doftljus Sea Salt & Sage

Art.nr liten: 65651

Art.nr stor: 65656

FRAGA Doftljus Sandalwood Myrrh

Art.nr liten: 65652

Art.nr stor: 65657

FRAGA Doftljus French Cotton

Art.nr liten: 65649

Art.nr stor: 65654

FRAGA Doftljus Soft Linen

Art.nr liten: 65653

Art.nr stor: 65658

FRAGA Doftljus Fig

Art.nr liten: 65650

Art.nr stor: 65655

Vad är Blomus?

Blomus är kvintessensen av intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet. Det familjedrivna designföretaget grundades 1961 och har sina rötter i tysk hantverkstradition som värnar om hög kvalitet och gott hantverk. Företagets framgång vilar på förmågan att alltid välja de bästa materialen, skapa rena former, och känna stor passion för vacker design. Därför är Blomus idag ledande inom inredning och konsthantverk – kända för sin tidlösa stil som kan åtnjutas av flera generationer.

Serier SONO, CARO och FRAGA

Är du intresserad av att veta mer om varumärket Blomus. Kontakta en säljare nära dig.

Eller ring oss på 019-10 76 70. Vi finns också tillgängliga för dig på mejlen: kundtjanst@happynest.se

Created By
Camilla Sedell
Appreciate

Credits:

Blomus

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.