Loading

Exterieur impressies

Zien is kopen wordt er wel eens gezegd. Toch ga je bij het kopen van een woning natuurlijk niet over één nacht ijs. Logisch! Het kopen van een nieuwe woning is een ingrijpende beslissing die mensen slechts enkele malen in hun leven nemen. Daarom wil je als koper van een nieuwbouw woning of appartement natuurlijk graag zo goed mogelijk in beeld krijgen of de woning waar jouw belangstelling naar uit gaat ook jouw thuis kan worden.

Geef uw project de beste start. HuisMakeOver Zeeland levert exterieur en interieur impressies van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven.

Van schetsmatige uitwerking ter verduidelijking van uw bouwplannen tot fotorealistische weergave voor gedrukte en online verkooppresentatie.

Parkzijde Mortiere

In het hart van Woonpark Mortiere, direct aan het park, worden volop nieuwbouwwoningen ontwikkeld en gebouwd. Met de bouw van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en patiowoningen krijgt Parkzijde Mortiere in Woonpark Mortiere steeds meer gestalte.

Dorpshaven-Zuid

In Aalsmeer centrum worden 231 woningen ontwikkeld, bestaande uit appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Kenmerkend voor de woningen en appartementen is, naast het hoogwaardige afwerkingsniveau en het grote aantal mogelijkheden om de woningen aan te passen aan uw individuele wensen, de ligging aan het water op zeer korte afstand van het centrum van Aalsmeer. Door de variatie aan woningontwerpen is al een aantrekkelijke woonwijk ontstaan met een eigen karakter.

Annahof

In het oude kerkdorp Sint-Annaland, worden 53 levensloopbestendige huur-en koopwoningen gebouwd, onderverdeeld in appartemementen en eensgezinswoniningen. Dat betekent fraai wonen aan de haven en qua woningkeuze voor ieder wat wils.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Credits:

Marcel Vervuurt Photography & Visuals

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.