Loading

There is a life outside EVA NEBOT

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

Estic amb la família, gaudint del meu nen de 4 anys. Quan puc vaig a la piscina i quedo per sopar amb amics. A casa m'agrada la cuina, llegir i, de tant en tant, enganxar-me a una bona sèrie. Per "deformació de formació" gaudeixo el seguiment de l'actualitat política. M’agrada molt viatjar i espero poder tornar a fer-ho a mida que el meu fill sigui més gran.

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

Foto meva al desert d'Atacama i fent una Guiness al O'Donoghues a Dublin

Em va impressionar molt el desert d’Atacama al nord de Xile. Com a ciutat m’encanta Istambul i m’hi hagués quedat una temporada a San Cristóbal de las Casas a Chiapas, Mèxic. A Europa em quedo amb Irlanda.

Una pel·lícula (o més):

La saga de “El Padrino”. Totes les de Daniel Day-Lewis com a actor. Les de Steve McQueen com a director. Per plorar, però molt, “The Broken Circle Breakdown”. Per riure, “What we do in the shadows”, és desternillant!

Una sèrie (o més):

“Breaking Bad”. La vaig gaudir moltíssim, tant pel guió, com per la realització i sobretot pel tractament dels personatges. També em va agradar “Black mirror”, resulta molt inquietant i està bé perquè no hi ha fil conductor, són capítols independents. També em va agradar “Borgen” i “House of cards”. El cert és que en faig un consum de sèries molt racionat perquè em resulten molt addictives :)

Un llibre (o més):

Molts! “Las uvas de la ira” de John Steinbeck. “Ensayo sobre la lucidez” de José Saramago. “1984” de George Orwell. “A Sangre Fría” de Truman Capote...

Jo confesso” de Jaume Cabré, una obra gegantina d’enginyeria literària, espectacular en fons i forma, i el protagonista té Alzheimer. Eduardo Mendoza, Paul Auster...

Una cita amb la qual t’identifiques:

En l'àmbit professional, de l'esculptor Constantin Brancusi:

“La simplicitat és la complexitat resolta”

En l'àmbit personal:

Viu com penses o pensaràs com vius

Un grup, cantant o estil musical:

BRUCE SPRINGSTEEN!!! (i jo en el 2009!)

Bruce Springsteen. He is the one! En plan tranqui, m’agrada escoltar a Jack Johnson, Lloyd Cole i Wilco. Si necessito més canya opto pels Rolling, Franz Ferdinand o Stereophonics. D’aquí escolto molt Joaquin Sabina, Andrés Calamaro, Ariel Roth i Enrique Bunbury.

Un record que no voldries oblidar:

Una nit, el meu fill abans de dormir-se em va dir: “Mama, la nostra vida és perfecta”. Vaig plorar.

Foto de família :)

Un somni personal a realitzar:

Un any sabàtic viatjant arreu del món...

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! La protagonista del proper número serà:

Nina Gramunt

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.