PROJECTE EMPATHIA. SANTUARIO PARA PERROS ANCIANOS

PROJECTE EMPATHIA EN 14 NOMS DE GOS..I ALGUN MES...

El TRASTO va ser el primer gos en arribar a la meva vida. Va ser el perfecte gos arquitecte, sempre present a les reunions, tenia el seu propi lloc a l'Estudi i la seva tasca , controlar les visites.. En aquell moment jo vaig tindre la sort d'aconseguir el que esperava en Arquitectura i Disseny d'interiors.

La TRUFA , la meva companya inseparable, va arribar en un moment complicat de la meva vida. Tot habia habia anat bé fins que van coincidir en el temps una malaltia estranya de pronòstic incert (Degos) generada per l'estrès, un promotor sense escrúpols i la maleïda crisis ( que diuen ja ha acabat...).

La LLUNA es va sumar a la meva petita familia en un moment molt especial. Una pèrdua molt dolorosa es va sumar a la meva història, així com un canvi de mentalitat que poc a poc ha anat guanyant terreny. El benestar animal va passar a ser per a mi, una prioritat.

La NUCA i la seva filla adoptiva, l'AGATHA (dos encants) i poc després la MARNIE, un cadellet que buscava una llar es van afegir al grup durant els 4 anys que vaig exercir d'amfitriona i vaig convertir-me en vegetariana

Amb l'ajut econòmic d'una colla de bons amics habia posat en marxa un petit i autèntic Bed & Breakfast a Barcelona. Es va posicionar molt bé. Però eren 24h pendent dels hostes durant tot l'any. Poc temps per gaudir de la vida i moltes ganes de canvi. Agraeixo a aquesta iniciativa i als amics que la van fer possible, l'oportunitat de sortir d'el pou on em trovaba i poder iniciar un canvi de vida ja definitiu.

El DECO va arribar just en aquest moment de canvi ( i en part per celebrar-lo) des-de València. Un iaio amb molts problemes, entre ells una obsessió malaltissa per les pedres

En aquest darrer any he adoptat el PIRATA (cadell Albí, sord i cec), la LLUNA jove (estava aquí d'acollida i posiblement serà una bona guia pel Pirata), el TRASTO jove (d'uns bons amics), la JAVA i el PANCHO (des-de Cordoba, dos mastins amb una història de maltracte encara evident), el MORTADELO (des-de València, també maltractat) , el PRINCEP i el XOU ( des-de l'Ametlla del Vallès, un es el mes iaio i l'altre un Chow-chow cec que necessita molt carinyo), l'OSO (un mastí rescatat aquí a prop quan ja es deixava morir) i el JACOB (des-de Moià, en fase terminal per metàstasis als pulmons)

I he tingut en acollida el LEO (feliçment adoptat) , el BONTÉ (un amor), el TRO i el THOR , el HONEY (un boxer que va anar recuperant la mobilitat i va morir aquí, ben acompanyat), l'ODIN (va arribar amb sarna), la LIAH y la LIZ,........ i fins i tot hem vist néixer 7 cadells a l'habitació de convidats.... un any molt intens.

I es que un cop decidit el canvi, em vaig traslladar a Valls (Tarragona). Venia per fundar un Santuari d'animals de granja. Sempre he pensat que els gossets i gatets han d'estar en familia. Però va ser gràcies al Trasto (que va patir un robatori durant 9 nits) i la seva recerca que vaig veure que hi han masses gossos perduts i abandonats. Molts d'ells iaios. I el Projecte es va reconduir, si els gossos han de gaudir d'una familia.. puc crear una familia mes gran per a acollir los.

I així va néixer PROJECTE EMPATHIA, el Projecte de la meva vida. La filosofia, simple, donar una vida digna als gossos mes vulnerables, malalts, ancians, sempre en un entorn domèstic. Una idea simple, però innovadora. Allunyada de gàbies, aïllament i solitud.

En aquest moment els 14 supervivents de tots el gossets adoptats, viuen amb mi a un mas, a Valls (Tarragona). Una familia especial. A la que es sumen els amics, els de sempre i els que he tingut la sort de trobar durant aquest temps.

I ara, el Projecte de la meva vida s'està transformant en un Projecte compartit. S'està fent realitat gràcies a l'il·lusió de la gent que s'ha involucrat en ell. Gent d'àmbits diferents que es complementa de forma que podem assolir tots els aspectes involucrats en el benestar dels nostres iaios i d'altres acollits.

La filosofia es la mateixa, i els plans, créixer per poder acollir a més gossets realment vulnerables. En primer lloc, es prepara l'arranjament del garatge, per a convertir-lo en una sala on diversos gossos gaudiran d'un entorn domestic, acollidor i estaran acompanyats tot el temps. Seguidament expandirem l'idea per la finca. Contenidors mòbils que donaran una llar estable a més i més ancians adorables

Esperem afegir mes noms al llistat, confirmant que l'història segueix...

Projecte Empathia està en marxa💚💚💚

Gràcies!

Montse Bou

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.