Loading

Hunzeloop Neem deel aan de trainingen

10 Trainingen voor de Hunzeloop 2019

Speciaal opgezet voor diegene die willen trainen voor de 10 of 15km Hunzeloop. Het traject duurt 10 weken, daarna krijgt men een gedetailleerd schema mee om tijdens de resterende zomermaanden zelfstandig te kunnen trainen.

De eerste 2 trainingen bestaan uit wandelingen waarbij naar de juiste wandelhouding wordt gekeken, met een optimale houding is het vele malen makkelijker om een tocht te volbrengen.

Tijdens de derde training wordt vooral gekeken naar het gebruikte materiaal; van schoenen en kleding tot de diverse hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld wandelstokken.

De daarop volgende training spitst zich toe op de juiste voeding en drinken. Zowel in groepsverband als ook individueel.

Training 5, 6, 7 en 8 zal met name bestaan uit de opbouw van een wandeling d.m.v. een warming up, kracht oefeningen en, ter voorkoming van blessures, een cooling down.

Tijdens de negende training worden de voorgaande trainingen herhaald zodat men goed voorbereid op pad kan gaan.

De laatste training bestaat uit een 8km tocht om te testen of men klaar is voor de tocht. Na afloop word het persoonlijke trainingsschema doorgenomen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Tijdens de individuele training bestaat de mogelijkheid om via WhatsApp contact met de trainer te hebben.

Deelname en kosten

De trainingen worden gegeven door Norbert Baas en Joyce Mulder en vinden plaats in natuurgebieden. Individuele deelnemers betalen het speciale NDC-tarief van € 60,00. Niet leden betalen € 80,00.

De mogelijke aanvangstijden zijn:

  • Maandag 12:30 uur
  • Woensdag 09:00 uur
  • Woensdag 12:00 uur
  • Woensdag 15:00 uur
  • Donderdag 19:30 uur
  • Vrijdag 17:00 uur

Heeft u voorkeur voor een andere dag of tijdstip? Geef dat aan en indien mogelijk wordt uw voor keur verwerkt.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

Created By
Planet Monkey
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.